Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Жінка, яка подобається майже кожному чоловіку: всього 1 риса!

Жінка, яка подобається майже кожному чоловіку: всього 1 риса!
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Жінок завжди турбувало питання: ну як же сподобатися чоловікові, як зберегти і підтримати його інтерес до себе протягом ще багатьох і багатьох років, а можливо і навіть протягом усього спільного життя.

Так, звучить це дійсно не так вже й просто. Тому жінки і далі продовжують вигадувати хитромудрі плани і змінювати себе, тільки щоб досягнути своєї заповітної мети. А насправді все набагато простіше.

Для того, щоб чоловік завжди був від вас без розуму і буквально носив вас на руках і навіть думати не хотів про те, щоб задивлятися ще на когось, а тим більше піти від вас, потрібна всього одна якість – вміння щиро радіти йому і всьому, що він для вас робить. Тобто бути дійсно вдячною, і тим самим мотивувати його ще більше вас радувати.

Зверніть увагу, я не кажу, що потрібно мало не тапки йому в зубах приносити і «виляти хвостиком», коли, наприклад, зустрічаєте його з роботи. Але ви повинні дійсно помітити, що він вже прийшов додому і хоче вашої уваги і тепла. Тому хоч на якийсь час просто відкладіть всі свої справи і вислухайте його. Або просто посидьте поруч, поки він буде відпочивати.

Дуже важливо бути жінкою, яка не просто прикидається, що любить і поважає свого чоловіка, а дійсно саме так і робить. Адже якщо ви дійсно будете добре і шанобливо ставитися до чоловіків, а не тільки робити вигляд, що ви це робите, а всередині себе продовжувати зневажати і ненавидіти їх, тоді ви дійсно перетворитеся на справжній магніт для протилежної статі, повірте мені.

Навчіться їм довіряти, просити про допомогу, просто щиро захоплюватися їх силою, мужністю, мудрістю і почуттям гумору. Але як я вже говорила на початку статті вже тільки цієї однієї риси – вміння радіти і бути вдячною саме цьому конкретному чоловікові буде достатньо. Адже вона вже принесе вам позитивний результат і зробить вас неймовірно привабливою в його очах.

Тому, любі мої жінки, запам’ятайте одну просту річ – чоловік із задоволенням і з великою радістю готовий кинути хоч весь світ до ваших прекрасним ніжок. Він дійсно готовий намагатися заради вас прикладати зусилля, але тільки тоді, коли дійсно буде бачити, що саме він може зробити вас по-справжньому щасливою.

Адже ви говорите йому про це і висловлюєте свою подяку за всі його вчинки і дії по відношенню до вас. А в такому разі він буде відчувати себе вашим героєм, а кому ж з чоловіків цього не хотілося б ..? І саме тому чоловік просто не зможе, та й не захоче піти від жінки, поруч з якою у нього завжди виростають крила, а у неї, поруч з ним, завжди з’являється посмішка … Адже так і повинно бути. Удачі вам!

Автор: Вікторія Кірста

Джерело: mizhnamy.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: