Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

“І сміх, і гріх” — як себе поводять знаки Зодіаку, потрапляючи в біду

“І сміх, і гріх” — як себе поводять знаки Зодіаку, потрапляючи в біду
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Як себе поводять знаки Зодіаку, коли відбувається щось зовсім несподіване? Потрапляючи в біду, дуже важко передбачити свою поведінку, зрозуміти знаки-натяки. Різні люди по-різному себе поводять в одній і тій же ситуації. Адже, виявляється, що сприйняття рівня біди у кожного теж різне. І залежить воно від знаків Зодіаку. “І сміх, і гріх”, — скажете ви. Невже таке може бути?

Як різні знаки Зодіаку поводять себе у непередбачуваній біді?

Якщо біда станеться у Овна — Овен з ній розбереться. Негайно, самостійно, швидко, якісно, ​​раз і назавжди. Овен не боїться біди, казусів і перешкод.

Якщо біда станеться у Тельця — Телець її переможе і про це дізнаються всі. Взагалі всі. А потім ще реклама по радіо буде. Ну, щоб точно всі.

Якщо біда станеться у Близнюків — вони її роздадуть. В першу чергу Овну, якщо залишиться — Стрільцю, а решту — Телець забере. І все розповість про шляхетний вчинок. По радіо.

Якщо біда станеться у Рака — він заплаче. Голосно, сильно і противно. Так гидко, що цю біду забере собі Овен. А якщо не забере — Рак її вирішить. А ридав він тому що лінь.

Якщо біда станеться у Лева — він створить саміт. Збере всі ЗМІ які знайде, створить канал на YouTube і трансляцію в Instagram. Під овації розправиться з бідою і піде штовхати переможну промову.

Якщо біда станеться у Діви — Діва буде обурюватися. У неї не може бути ніяких бід. Вони всі заплановані і розписані. Несподіванок не існує.

Якщо біда станеться у Терезів — вони її зважать і виміряють, вирішать, що ця біда для них занадто великий вантаж і понесуть її в маси. В основному в маси Овнів і Тельців.

Якщо біда станеться у Скорпіона — він заб’є. На цьому біда буде вичерпана.

Якщо біда станеться у Стрільця — Стрілець засмутиться. Потім зрадіє. Потім буде довго сміятися над собою, над бідою. Якщо біда сама по собі не випарується, її швидше за все доведеться вирішувати якомусь Леву.

Якщо біда станеться у Козерога — той зробить вигляд, що біда не його і втече.

Якщо біда станеться у Водолія — ​​він буде радий. Розгляне біду з усіх боків, вивчить, зніме документальний фільм, потім другий, а, якщо вистачить матеріалу, то й третій.

Якщо біда станеться у Риб — вони розплачуться. Але плачуть вони тихо, тому ніякий Лев або Овен не прийде їх рятувати, і біда залишиться з ними назавжди.

Як ви думаєте: чи не помилився наш астролог, даючи такі смішні характеристики про те як себе поводять знаки Зодіаку, потрапляючи в біду? І нехай хтось скаже: «І сміх, і гріх». Але ж в кожному жарті є частка правди?

Джерело: golapravda.blog
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: