Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Як зляться різні знаки Зодіаку

Як зляться різні знаки Зодіаку
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

zlist'

Як зляться різні знаки зодіаку

Овен

Овни швидко «спалахують» і так само швидко «згасають». Розлютившись, цей знак Зодіаку миттєво заспокоюється і починає шкодувати про те, що не зміг втримати себе в руках. Однак через час історія повторюється, і Овен поводиться по схемі: гнів – заспокоєння – співчуття – гнів – заспокоєння …

Телець

Коли Тельця виводять з себе, він на деякий час стає тихим і майже непорушним. Якщо джерело злості не зникає, гнів накопичується, а опісля вивергається як лава з вулкана. При цьому до такого стану Тельця довести досить складно. А ось в гніві він страшний, аж до кидання речей в стіну.

Близнюки

Близнюки висловлюють гнів двома способами. Перший – це крик. У крику Близнюки особливо страшні. Другий – сарказм. Якщо довести цей знак Зодіаку, то пощади не чекайте. Він буде зло і майстерно жартувати над вами ще довгий час.

Рак

Раки в гніві, можна сказати, милі і безпечні. Можна довести їх до несамовитого стану, але вони, швидше за все, відреагують образою. Якщо образу ніхто не помітить, то Рак закриється в своєму панцирі і не подасть вигляду. Буде просто сидіти і дутися, дутися…

Лев

Якщо вам вдалося розізлити Лева, то біжіть! Ми серйозно. Тому що Лев не соромиться у вираженні своїх почуттів. Він буде рвати і метати, кричати і гарчати. І крик цей ще довго буде стояти дзвоном в ваших вухах.

Діва

Діви вважають, що гнів висловлюють тільки нестримані і неадекватні люди. З цієї причини вони до останнього тримають емоції в собі. Доки не здійсниться виверження. Дуже часто у Дів спостерігаються проблеми з травленням через стримання емоцій.

Терези

Терези намагаються тримати себе в руках, але їм це рідко вдається. Виявляючи свої емоції, Ваги лають себе за нестриманість, але потім заспокоюються, переконуючи себе в тому, що гнів краще виплеснути назовні, ніж тримати в собі.

Скорпіон

Скорпіон не вміє прощати образи. Якщо ви розлютили його, то в хід підуть різні засоби – від криків до найжорстокішого сарказму. Причому Скорпіон дуже злопам’ятний, і на вашу адресу ще довго будуть летіти колючі слівця і … предмети.

Стрілець

Стрілець знаходиться під впливом вогню, тому він швидко загоряється і так само швидко згасає. Стрілець абсолютно незлопам’ятний. Вже через годину після виплеснутих емоцій він забуває причину своєї образи.

Козеріг

Козеріг відноситься до тих, хто до останнього збирає злість. Причому дуже часто він це робить несвідомо. Коли чаша терпіння переповнюється, злості Козерога, здається, немає меж. Виплеснувши гнів, Козеріг стає білим і пухнастим до наступного наповнення чаші.

Водолій

Треба добре постаратися, щоб довести Водолія. Перша реакція на кривдника – відсторонитися від нього і чекати, поки не стихне буря в душі. Далі слід ігнорувати кривдника. Дуже часто така тактика допомагає Водоліям охолонути і забути про образи.

Риби

Незважаючи на те, що Риби дуже чутливі і вразливі, їх складно розізлити. Найчастіше цей знак Зодіаку гнівається на самого себе. Розлютившись на себе, Риби стають нервовими і неспокійними. Внутрішні монологи допомагають їм заспокоїтися і прийти в себе.

А як поводитеся в злості ви? Згодні з астрологами? Поділіться у коментарях.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: