Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Цей легкий тест покаже, яким ви бачите своє життя насправді

Цей легкий тест покаже, яким ви бачите своє життя насправді
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Цей простий психологічний тест допоможе вам зрозуміти, яким ви бачите своє життя, як долаєте перешкоди, яка ваша внутрішня сутність і що для вас важливо насправді. Головне – зосередитися, включити фантазію і максимально швидко відповісти на всі питання. Постарайтеся поставитися до цього тесту серйозно.

1. Уявіть себе стоячим (-ою) на дорозі. Що це за дорога? (Сільська, ґрунтова, магістраль і т. д.).

2. Де в даний момент знаходиться сонце? (Мається на увазі час доби).

3. Ви йдете по цій дорозі, і раптом на вашому шляху виникає паркан. Що це за паркан, який він? (Дерев’яний, кам’яний, залізний і т. д.).

4. Як ви збираєтеся подолати його?

5. І ось паркан позаду, а попереду видніється ліс. Що це за ліс? (казковий, ялиновий, світлий, темний, змішаний і т. д.).

6. Ви підходите до лісу і виявляєте там тоненьку стежку, по якій прямуєте далі. Раптом на стежці ви бачите ключ. Який він? Що збираєтеся з ним зробити? (Пройти мимо, взяти, повісити на дерево і т. д.).

7. Через деякий час ви виходите з лісу і підходите до водойми. Що це за водойма? Що ви будете робити там? (Скупаєтесь, посидите поруч і т. д.).

8. А за водоймою ви бачите будинок вашої мрії, з нього виходить жінка (чоловік) вашої мрії і запрошує увійти і залишитися там назавжди. Ваші дії?

Тест трактується дуже просто.

1. Дорога показує ваше ставлення до навколишньої дійсності. Якщо дорога асфальтована, по якій мчать машини, магістраль – значить, ви дуже активні по життю, справ у вас сила-силенна, всюди потрібно встигнути, ви знаходите сили і час як для роботи, так і для відпочинку. Якщо дорога сільська або ґрунтова – значить, ви ведете спокійне, розмірене життя, намагаєтеся контролювати події, не дозволяєте їм забігати вперед. Якщо на дорозі вибоїни, дрібні камінчики – вас щось турбує, це може бути щось незначне, але жахливо набридливе, що ставить за вас досить довгий час.

2. Сонце – ваші плани, ідеї, цілі. Якщо сонце сходить – значить, ви тільки на шляху до їх здійснення. Якщо прямо над головою – значить, зараз ви займаєтеся безпосередньо втіленням їх у життя. Якщо час після полудня – більшість ваших ідей і планів здійснені, мету досягнуто.

3. Паркан означає перешкоди. Чим більший паркан, тим більше ви схильні перебільшувати ваші невдачі.

4. Спосіб подолання паркану означає те, як ви долаєте неприємності. Якщо ви перелазите, обходите або шукаєте хвіртку в паркані – значить, ви намагаєтеся вирішувати свої проблеми гнучко і якомога безболісніше. Якщо ви йдете напролом – ви досить-таки пряма людина, вам властиво блискавичне ухвалення рішень.

5. Ліс – це ваша внутрішня сутність. Чим світліший ліс, тим світліше у вас на душі, в думках. Якщо це змішаний ліс – ви, мабуть, дуже цікава людина, яка прагне до знань. Сосновий або ялиновий – ви дуже раціональні, завжди твердо стоїте на ногах, знаєте, чого хочете від життя. Також ви дуже надійна людина, вам можна дати в борг.

6. Ключ – ваше щастя. Тут все просто. Чим менший ключик – тим більше для вас означають духовна рівновага, щастя, близькість з партнером. Відповідно, чим він більший, тим більше значення для вас мають матеріальні цінності. Чим красивіший ключик, тим більше уваги ви приділяєте естетичній стороні вашого життя. Якщо ви візьмете його з собою, ви не схильні упускати свій шанс. Якщо ви вішаєте ключ на гілочку або проходите мимо – ви часто не помічаєте вдалі можливості і залишаєте їх іншим.

7. Водойма – ваші почуття, уособлення вашої коханої людини. Чим глибше водоймище, тим глибше ваші почуття. Якщо це спокійне озеро, то ви і ваш обранець – врівноважені люди. Якщо це швидка річка, потічок, водоспад – ви пристрасна натура. Для вас кожен день – це вир почуттів, вам потрібно постійну увагу і присутність коханої жінки (чоловіки).

8. Якщо ви сідаєте поруч – вас влаштовує вже тільки присутність коханої людини; якщо купаєтеся, вмиваєтеся – ви немов розчиняється в ньому, для вас дуже важливі знаки уваги, ніжні слова і т. д.

Будинок + жінка (чоловік) вашої мрії – схильність до спокус, ступінь вашої азартності.

Джерело: variat.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: