Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Оберіть кристал і дізнайтеся дещо цікаве про свій емоційний стан

Оберіть кристал і дізнайтеся дещо цікаве про свій емоційний стан
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Ви підсвідомо тягнетеся до кристалів, які потрібні у вашому житті. Подивіться на 6 кристалів нижче, до яких вас тягне? Не вибирайте свій улюблений колір, виберіть той, який вас найбільше приваблює в даний момент. Нижче наведено пояснення вашого вибору.

Опаліт


Ви шукаєте свободу, усамітнення, щоб заспокоїти свої почуття і почути свій внутрішній голос.

Як показує цей камінь, ваше бачення затуманюється в повсякденній метушні, і потрібно побути на самоті. Це не означає, що у вашому житті щось не так. Коли ми наближаємося до чогось нового, знайдіть час (хоча б один день), щоб оцінити ситуацію. Ви можете виявити, що коли ви думаєте про свої цілі, ви насправді успішно просувається до них. Коли ми споглядаємо спокійні моменти, вібрація нашого тіла змінюється. Це дозволяє пробуджувати натхнення, думки спливають в нашій голові з нізвідки.

Зелений малахіт


Якщо вас приваблює цей камінь, ви повинні (або збираєтеся) пройти серйозну життєву трансформацію. Ці зміни можуть бути практичними, змінюючи ваш спосіб життя і діяльності, або набагато глибше. Йдеться про духовну еволюцію, про те, як розплутуються і звільняються енергетичні блокування в вашому розумі і тілі від минулих переживань.

Ви стаєте мудрішими і в процесі вчитеся по-справжньому цінувати себе. Ви можете знайти цей процес тривожним. Спочатку ви почнете розуміти, що ви цього не хочете, не розуміючи, що ви робите. Все в порядку. Спочатку ми повинні визнати необхідність змін, тільки тоді ми можемо почати шукати альтернативи. Малахіт – це камінь процвітання і достатку, коли ви починаєте шукати, удача і щастя вас чекають. Це може означати кінець руйнівних романтичних відносин і початок чистої любові. Вибираючи цей камінь, ви несвідомо говорите Всесвіту: «Я готовий до успіху. Я готовий відмовитися від негативу. Я готовий захопитися своїм життям»

Геліоліт


Якщо вас приваблює цей сонячний камінь, ви починаєте з оптимізмом дивитися в майбутнє. Сила сонця заряджає ваш організм енергією, зміцнює здоров’я, знімає страхи і стрес. Сонячний камінь є ознакою успіху і означає, що події змінюються на краще. Уявіть, що ви прокидаєтеся вранці, і ваша перша емоція – РАДІСТЬ, чиста радість, адже ви живете, вас оточують люблячі люди. Завдяки цьому ви починаєте притягувати ще більше щастя. Вам дається сила для подолання проблем. Спостерігайте, як з’являються чарівні альтернативи. Якщо ви мовчки молилися про диво, ось воно.

Обсидіан

Якщо ваш вибів впав на обсидіан, це означає, що ваше шосте чуття говорить: «Я готовий позбутися негативних звичок і стати щасливим». Ви стаєте обгрунтованими. Як раптове одкровення, ви можете побачити, що інші не більш успішні за вас. У них теж є свої проблеми, але вони вважають за краще їх не показувати. Пам’ятайте – Ви є те, що відчуваєте. Ревнощі, співчуття, почуття обманутості – ці емоції отруюють вашу душу. Ви тільки нашкодите собі. На щастя, енергетичні блоки у вашій системі швидко зникають. Нарешті ви знайдете силу волі, щоб звільнитися від негативу (і, можливо, негативних ситуацій або людей) і знайти мир.

Гауліт

Якщо вас приваблює цей камінь, ви отримуєте повідомлення з «іншого світу», або у формі сновидінь, думок з нізвідки, видінь або у вигляді цифр, що повторюються або слів. Ви інтуїтивно рухаєтеся в певному напрямку – визнайте свою інтуїцію і слухайте її. Це ваш короткий шлях до успіху. Якщо у вас були проблеми зі сном, можливо, ви ігноруєте інтуїтивне відчуття про когось або про якусь ситуацію.

Завдяки визнанню і руху за течією відбуватимуться духовні прориви. Ви не самотні в цій подорожі. Кристал гауліту – це послання зі світу духів про те, що вас чекає новий духовний наставник. Він планує підняти вас на рівень вище ваших найсміливіших мрій. Все, що вони просять, це щоб ви повірили в них і взяли їх за руку. Додатково: Гауліт означає удачу тим, хто хоче завести дитину або вже чекає на неї. Це ознака здорової, сильної дитини.

Далматинська яшма


Прийшов час повернути веселощі та сміх у ваше життя! Якщо ви вибрали цей кристал, маленька дитина всередині вас кричить: «Давай грати знову». Можливо, ви відчували себе пригніченим, розчарованим, стурбованим або трохи цинічним. Далматинська яшма нагадує нам, що ми духовні душі, які мають фізичний досвід.

У нас є тільки той час, який відведений, щоб прожити це життя, перш ніж ми повернемося до енергетичної форми, так що давайте насолоджуватися цим! Навіть найгірші ситуації сприйміть з гумором – якщо не заради вас самих, то заради близьких. Почуття гумору пов’язує сім’ї та друзів. Це допомагає нам справлятися з труднощами.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: