Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

10 божевільних судових позовів , які підтверджують, що людська фантазія безмежна …

10 божевільних судових позовів , які підтверджують, що людська фантазія безмежна …
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Суддя – це надзвичайно важлива професія. Все-таки від твоїх рішень залежить доля людини, і, зробивши помилку, можна відправити за ґрати невинного. Може скластися враження, що робота судді нудна й одноманітна, але іноді трапляються справи, які не лише дивують, а й відверто піднімають настрій .

Пропонуєм вам дізнатися про самих дивних позовах, які подавалися по всьому світу. Фантазії заявників можуть позаздрити навіть сценаристи Голлівуду.

Заробляємо на власних дітях

Кетлін Робертсон, яка проживає в Техасі, прогулювалася по магазину меблів і спіткнулася об свою дитину. Кетлін не розгубилася і вирішила зажадати штраф з власника магазину. Матуся змогла виграти справу і отримала в якості компенсації 80 000 $.

250

Не можемо домогтися балансу сил у світі

Росіянка Марина Бай, яка працює астрологом, вирішила подати до суду на NASA за те, що вони зазіхають на природний баланс сил в природі. За це жінка захотіла отримати компенсацію в розмірі 200 000 000 $. Справа в тому, що в 2005 році NASA відправило в космос зонд під назвою Deep Impact, який повинен був зіткнутися з кометою і взяти проби після вибуху.

Більш того, один московський суд навіть вирішив, що ця справа має відношення до юрисдикції Російської Федерації і провів ряд слухань. Але позов пані Бай все ж був відхилений.

334

Самогубець-невдаха

Один хлопець з Нью-Йорка вирішив померти. Як спосіб здійснення суїциду він вибрав стрибок під поїзд метро. Але спроба виявилася невдалою – хлопця врятували. Після цього він вирішив, що можна подати позов проти міської влади за те, що муніципальний транспорт завдав йому травми. Він зажадав від міста суму 650 000 $. Результат справи поки невідомий.

434

Користь хмільного напою

Житель штату Кентуккі вирішив подати до суду на місцевих виробників пива за те , що вони розмістили брехливу рекламу. У ролику стверджували, що пиво допоможе стати щасливішим та успішнішим, але , вживаючи його регулярно, він так і не зміг домогтися бажаного результату. Суд вирішив розглянути цей позов.

527

Справа про двійника

Один американець подав до суду на Майкла Джордана. Аргументував це тим , що сильно схожий на баскетболіста і через це регулярно відчуває моральний дискомфорт.

626

Бог у всьому винен

У цій справі фігурує не просто середньостатистичний житель, а державний діяч. Сенатор Небраски вирішив подати до суду на Бога, мотивуючи цей вчинок тим, що Він винен у смерті величезної кількості людей, різних руйнування, що сталися повсюдно, і інших злочинах.

Суддя вирішив, що розглядати цю справу не можна, тому що за правилами відповідача потрібно повідомити про позов, а в даному випадку це було б важко зробити.

723

Важко жити без насолоди…

Громадянка Бразилії вирішила подати до суду на свого бойфренда. А все через те, що вона не отримувала задоволення від їх спільної сексуального життя. У позові вона вказала, що не встигає досягти оргазму за той час, поки триває їх статевий акт. Місцевий суд вирішив не розглядати цю справу , чим теж не приніс жінці ніякого задоволення.

822

Поверни все , що я тобі подарував!

Розлучаючись зі своєю дружиною, американець Річард Батіста вирішив відсудити у неї нирку. За кілька років до цього він врятував жінці життя, пожертвувавши свій орган. Якщо дружина не поверне нирку, він хоче отримати від неї 1,5 мільйона доларів. Зараз справа розглядається.

918

Мій чоловік мене лякає…

У Мічигані суд розглядав дивну справу. Жінка подала позов на колишнього чоловіка за те, що він її лякав, і хотіла 1 мільйон доларів в якості компенсації. Але виявилося , що чоловік пішов у кращий світ за 15 років до цього…

1016

Секс в автомобілі

Дівчина завагітніла після того, як займалася зі своїм хлопцем сексом в авто. Але до суду вона подала не на нього, а на водія машини, яка врізалася в них. Від переляку коханий не «стримався» і запліднив дівчину…

1120

У нашій країні таких випадків набагато менше, але вони теж трапляються. А ось в США багато хто навіть заробляє подібними позовами.

Джерело: laykni.com

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: