Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Титулований бразильський режисер зняв кліп українському гурту Ummagma

Титулований бразильський режисер зняв кліп українському гурту Ummagma
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Режисером відео став бразильський режисер і фотограф, відомий своєю співпрацею із Kings Of Leon, Franz Ferdinand, MGMT та іншими.

Українсько-канадська група Ummagma представила кліп на нову версію пісні “Lama”, яка була записана спільно з культовим британським музикантом, лідером групи Cocteau Twins Робіном Гатрі. Ця композиція увійде в новий міні-альбом Ummagma “LCD”, який побачить світ вже у вересні.

Відзначимо, що режисером відео, зйомки якого проходили в Сан-Пауло, став бразильський режисер і фотограф Дімітрій Узіель, відомий по співпраці з такими групами, як Kings of Leon, Franz Ferdinand, MGMT і іншими. Крім того, Дімітрій є володарем престижної премії Australian Music Video Awards.

Для мене було великою честю працювати з Ummagma

– зізнався Узіель на своїй Facebook-сторінці.

Прем’єра кліпу відбулася в Шотландії. Саме жителі цієї країни могли першими побачити нове творіння українців. У коментарях до новини на сайті популярного журналу The Skinny, де і відбулася прем’єра відео, користувачі називають кліп і сингл “фантастичним” і “світлим”.

Раніше пісню “Lama” вже встигли високо оцінити в британській пресі, зокрема, в провідному музичному журналі Clash Music.

“Lama” існує в альтернативному вимірі звукових текстур, які купають вас в ніжних хвилях, а потім відступають назад в звучний, сутінковий світ зникаючих парових треків звуку і вокалу…”, – пише видання.

Сам Гатрі зізнався, що Ummagma “має великий потенціал”, тому британському продюсеру було “вдвічі приємніше” працювати з українцями.

Нагадаємо, що Ummagma – це українсько-канадський дует Олександра Кретова з Кременця, Тернопільської області, і Шони Макларнон з Юкону. Після першої зустрічі в Москві, вони переїхали в Україну під час Помаранчевої революції і створили студію звукозапису в Кременці. У 2013 році Ummagma виграла “Альтернативне Євробачення” на британській незалежній радіостанції Amazing Radio, представляючи Україну серед 23 країн.

Ummagma в Інтернеті:
ummagma.com
facebook.com
ummagma.bandcamp.com
twitter.com
youtube.com
soundcloud.com
play.spotify.com

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: