Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Cюрпризи від організаторів «Respublica-2017»: Що чекає на гостей Кам’янця-Подільського 1-3 вересня

Cюрпризи від організаторів «Respublica-2017»: Що чекає на гостей Кам’янця-Подільського 1-3 вересня
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

“Respubliсa-2017” у Кам’янці-Подільському – останній “теплий” фестиваль року. 1-3 вересня фестивальники з усієї України з’їдуться, аби відпочити з друзями перед новим сезоном роботи та навчання.

Музичне перезавантаження

Мінімум “музичних дежавю” у тих, хто був на фестивалі Respublica-2016. Із 60 гуртів, які приїдуть цьогоріч на фест, буде лише чотири повтори порівняно з минулим роком.

Про виконавців годі говорити. Тут отримає свою порцію насолоди як любитель важкого року, так і прихильник лайтової музики. Не обійдеться і без ностальгії, адже на гостей також чекає зустріч з улюбленими гуртами 90-х.

Увесь список виконавців дивіться тут.

А щоб ви не пропустили виступ найочікуванішого виконавця, прикріплюємо вам програму:

Фото: respublicafest.com

На Respublica-2017 роздаватимуть безкоштовні power-bank, фестивальні футболки і можливість зустрітися із улюбленими артистами

Цього року організатори порадують гостей фесту не лише музикою, а й цікавим інтерактивом.

Щодня на фестивалі буде проходити ексклюзивний масштабний квест «Київстар», в якому можна буде виграти цінні призи. Кількість команд та учасників квесту необмежена, але максимальна кількість людей в команді – 4 людини. Квест буде починатися о 12:00 кожного фестивального дня біля зони «Київстар». Там фестивальників зустрічатимуть агенти «Республіки», які і будуть видавати командам завдання в форматі квесту. Переможці отримають цінні призи від партнерів фестивалю.

Кожна людина з фестивальним браслетом під час фестивалю отримує знижку на місцеві атракції: роуп-джампінг, тролейну переправу, музеї, повітряні кулі, літаки


Кожна людина з фестивальним браслетом, отримує знижку 15% на стрибок з мосту “Лань що біжить”
/Фото: facebook.com/respublicafes

Неповторна атмосфера міста

Кам’янець-Подільський – одне з найдавніших міст України! В ньому нараховується більше ста видатних пам’яток історії, які відображають культури семи народностей, що проживають в цьому місті. Доки музиканти готуватимуться до виступів, гості фестивалю матимуть змогу погуляти містом і пройнятися атмосферую, якої немає більше ніде у світі.

Фото: facebook.com/respublicafest
Фото: facebook.com/respublicafest
Фото: facebook.com/respublicafest

Мапа фестивалю:

Читайте також інтервю з оганізатором фестивалю Андрієм Зоїним.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: