Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

“Всі почесті та багатства, якими я так пишався, втратили значення перед обличчям смерті”: Останні слова Стіва Джобса

“Всі почесті та багатства, якими я так пишався, втратили значення перед обличчям смерті”: Останні слова Стіва Джобса
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

«Я досяг вершини успіху в діловому світі. В очах інших моє життя є втіленням успіху. Однак крім роботи, у мене мало радості. Зрештою багатство — це тільки факт життя, до якого я звик. На даний момент лежачи на ліжку хворого і озираючись на все своє життя, я розумію, що всі почесті та багатства, якими я так пишався, втратили значення перед обличчям нової смерті.

У темряві, коли я дивлюсь на зелене світло від машин життєзабезпечення і слухаю стугонливий механічний звук, я по-особливому близько відчуваю подих смерті … Тепер я знаю, коли ми накопичили достатньо багатства, ми повинні задавати зовсім інші питання в житті, не пов’язані з багатством … Повинно бути щось, що є більш важливим: можливо відносини, можливо мистецтво, можливо мрії молодості …

Нон-стоп досягнення багатства перетворюють людину на маріонетку, що й сталося зі мною. Бог дав нам почуття, щоб передати свою любов у кожне серце, і не повинно бути ніякої ілюзії з приводу багатства. Багатство, яке я заробив в моєму житті, я не можу взяти з собою. Що я можу взяти — це тільки спогади, викликані любов’ю.

Ось справжнє багатство, яке має слідувати за вами, супроводжувати вас, давати вам сили і світло йти далі. Любов може подорожувати у тисячу миль. Життя не має меж. Йдіть туди, куди ви хочете йти. Досягайте висот, які ви хочете досягти. Це все у вашому серці і в ваших руках. Яке найдорожче ліжко у світі? — «Ліжко хворої людини» …

Ви можете найняти на роботу когось, хто буде водити автомобіль за вас, заробляти гроші для вас, але ніхто замість вас не понесе ваші хвороби. Матеріальні речі, які ми втратили, можуть бути знайдені .Але є одна річ, яка ніколи не буде знайдена, якщо ти її втратив — «Життя». Коли людина підходить до операційної кімнаті, вона розуміє, що є одна книга, яку він досі не закінчив читати — «Книга здорового життя».

Неважливо на якому етапі життя ми знаходимось прямо зараз, ми всі підійдемо до дня, коли завіса опуститься. Ваші скарби це — любов до вашої сім’ї, любов до чоловіка, любов до своїх друзів … Бережіть себе. Дбайте про інших».

Джерело: indigotv.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: