Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Підготуйте папір та ручку: Цікавий асоціативний тест на 5 хвилин

Підготуйте папір та ручку: Цікавий асоціативний тест на 5 хвилин
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Іноді наша підсвідомість може розказати про нас набагато більше, аніж ми очікуємо. Буває, що ми про щось навіть не підозрюємо, проте саме наш мозок дає відповіді на ті чи інші питання. Пропонуємо вам пройти тест, який допоможе краще зрозуміти себе і те, чого ви очікуєте від життя та близьких. Тож беріть ручку та папір й опишіть свої асоціації.

  1. Уяви, що ти в пустелі. Опиши свій зовнішній вигляд: як ти виглядаєш, свій одяг, що у тебе в руках? Не забудь про пустелю: як ти себе в ній відчуваєш, як вона виглядає?
  2. Ти досить довго блукаєш і раптом – бац! Оазис – чудове маленьке озеро з кришталево чистою водою і невелика розлога пальма. Твої дії…
  3. Продовжуємо подорож. По дорозі тобі трапляється величезний табун коней. Там є всі коні, які тільки існують на світі. Якого з них вибереш собі ти? І, до речі, жеребця чи кобилу?
  4. Тепер ти їдеш по пустелі на коні. Уже проїхав кількасот кілометрів, і сили твого коня зійшли нанівець. Але ось удача – на шляху трапився ще один оазис. Озеро, пальма – все як годиться. Правда, хтось повісив на пальму табличку: «Вода отруєна». А пити так хочеться!!! Твої дії?
  5. Табличка збрехала, і ти знову в дорозі. На шляху зустрічається новий табун коней. Старий кінь зовсім вибився з сил і його треба замінити. Кого ти вибереш на цей раз і що будеш робити зі своїм старим конем?
  6. Нарешті ти в місті. З відкритих воріт назустріч виходить карлик. Що будеш робити?
  7. З карликом і конем розпрощалися. У руках у тебе випадково опинилися ключі від якоїсь квартири в цьому місті. Ти піднімаєшся по сходах, відчиняєш двері і …. Опиши, як в ідеалі повинна виглядати твоя квартира. Темно там чи світло? А чи є хто з людей або домашніх тварин? Фантазуй!
  8. Відпочивши у квартирі, ти виходиш з під’їзду. По дорозі зустрічаєш тварину. Що це за звір? (Називати можна будь-яку тварину – від собаки до антилопи гну.) І як він себе веде по відношенню до тебе?
  9. Ти опиняєшся перед дуже (підкреслюємо – дуже!) високою стіною. Тобі треба через неї перебратися, а кінця й краю не видно. Як будеш викручуватись?
  10. По той бік стіни потрапляєш у розкішний яблуневий сад. У ньому є будь-які сорти яблук – зелені, червоні, жовті, недостиглі, перестиглі, падалиця. Сад просто величезний, але тобі треба вибрати собі найкращий плід. Як довго будеш його шукати? Опиши його зовні. З’їж ти його зараз або залишиш про запас?
  11. Із саду ти потрапляєш на край прірви. Тобі треба перебратися через неї по вузькому містку, на якому може вміститися тільки одна людина. Ти вже пройшов півдороги, як назустріч, звідки не візьмись, з’являється маленький противний карлик. Цей ліліпут категорично відмовляється поступатися дорогою. Як вирішити проблему?

Інтерпретація тесту:

  1. Пустеля – це твоє життя і твоє до нього ставлення. Якщо пустеля для тебе – спокійна, спекотна місцевість, обрамлена барханами і рідкісними колючками, – то і життя, виходить таке ж: рівне і умиротворене, з деякою кількістю життєвих проблем. А ось якщо ти одягнений в бронежилет і в руках у тебе автомат Калашникова, є привід задуматися, в кого ти такий агресивний і недовірливий. До речі, якщо в пустелю захопив із собою всього лише плеєр і забув надягти панамку – значить, ти не дуже практична людина. І взагалі, по суті, ще дитина.
  2. Оазис і пальма – це твоє ставлення до пристрастей. Якщо ти, не роздумуючи, кидаєшся купатися, то і в житті часто ризикуєш і не проти спробувати заборонені задоволення. А якщо обережно намочиш ноги і підеш собі далі, то спокусити тебе складно.
  3. Коні – це сексуальні партнери. Якщо ти вибираєш собі коня протилежної тобі статі (жеребця або кобилу), то з орієнтацією все в порядку. А ось якщо навпаки…
    Те, як ти вибираєш собі коня, вказує, які саме якості в партнері грають для тебе головну роль. Краса, наприклад, або особисті характеристики.
  4. Отруєна вода – це конфліктна ситуація між тобою і партнером. Твої дії з конем вказують на те, як ти поводишся зі своєю половинкою – намагаєшся звалити провину на неї (тестуєш воду на коні) або вирішуєш взяти удар на себе (п’єш сам).
  5. Новий табун – це розлука з попереднім і пошук нового. Твої дії по відношенню до першого коня показують, як саме ти розходишся з людьми: безжально кидаєш, відразу намагаючись шукати заміну, або навпаки – намагаєшся зберегти дружні відносини. Якщо і вдруге ти вибираєш коня тієї ж статі, що і твій, – це вже серйозно. Якщо перший і другий кінь схожі – то ти шукаєш конкретну людину для себе.
  6. Карлик – твоє здоров’я. Наскільки уважно і привітно ти поставився до карлика, настільки ж ти піклуєшся про власний організм.
  7. Квартира – це твій внутрішній світ. Якщо кімната велика, з відкритими вікнами і в ній багато світла, то ти – відкрита, доброзичлива людина. Якщо вікна закриті – любиш зациклюватися на своїх проблемах, а якщо в ній темно, то, судячи з усього, частенько впадаєш в депресію. Наявність тварин означає приховану провину за якісь проступки, а ті люди, які живуть в твоїй квартирі, – твої близькі.
  8. Тварина біля під’їзду – це те, яким тебе бачать навколишні. Хто ти для них – лагідне кошеня чи облізле дворове цуценя?
  9. Стіна означає твоє вміння давати раду з депресією і похмурим станом душі. Якщо стіна здається тобі непереборною, то, відповідно, одного в складні моменти тебе залишати просто небезпечно. Але якщо ти без проблем ставиш ногу на виступаючу цеглину – залишається тільки позаздрити твоєму самоконтролю.
  10. Фруктовий сад – твої сексуальні бажання, темперамент і фантазії. Закоренілі бабії відразу ж виберуть найсоковитіший плід, прискіпливі зануди зі складним характером стануть довго вибирати, невпевнені панянки спочатку візьмуть “Антонівку”, але потім замисляться і поміняють на “Гольден”. А ось якщо ти вибираєш падалицю, то секс – зовсім не головне і навіть не другорядне в твоєму житті. Схоже, він зовсім для тебе нічого не значить.
  11. Конфлікт з карликом – це твої стосунки з іншими людьми. Якщо ти не витрачаєш час на розмови, а просто зіштовхуєш противника з містка, то в реальності ти здатний на все і часто поводишся як запеклий негідник. Спроби вирішити конфлікт мирним шляхом вказують на схильність до дипломатії. А взагалі – чим оригінальніше буде вирішення проблеми, тим більш у житті ти гнучкий і винахідливий. З чим ми тебе і вітаємо:).
Джерело: uamodna.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: