Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

ТОП-10 розважальних Telegram-каналів

ТОП-10 розважальних Telegram-каналів
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Попереду травневі свята, і так хочеться нарешті відпочити, зайнятись тим, що давно відкладалось – вирушити у подорож, або вивчити англійську, або просто почитати щось цікаве та різноманітне, відволіктись від політичних та суспільних подій та присвятити час лише собі та близьким.

Тож сьогодні ми підготували для вас добірку цікавих та пізнавальних каналів в Telegram, що зекономлять ваш час на пошуки чогось новенького та корисного, захоплять вашу увагу та допоможуть провести вихідні виключно на позитивній хвилі!

Насолоджуйтесь та обирайте щось до свого смаку 🙂

1. “Рекламания” – обережно! Канал з найзлішими редакторами в Телеграм. Влучно, гостро, з сарказмом про сучасну рекламу та її творців. Занадто чутливим вхід суворо заборонений.

2. “Окстісь” – берегині фемінізму, заступниці здорового глузду. Максимально пізнавально і доступно про взаємовідносини, секс, та все, що стосується психологічного здоров’я людини.

3. “Срака-мотика” – справжній майстер-клас з вишуканої і живої української мови. Майже забуті слова та вирази, що допоможуть тобі збагатити повсякденне спілкування.

4. “Краткость – сестра не моего таланта” – дуже цікавий аматорський сторелінг про життя в столиці, роботу, тайських котиків та маленькі дива. Легко та з гумором про людей, подорожі і ситуації, що трапляються з кожним.

5. “ВОТ” – простий та зрозумілий гайд по українському Телеграм. Просто незамінний інформаційний помічник для тих, хто більшість свого часу проводить саме у цьому мессенджері.

6. “The Салій” – авторські нотатки про Телеграм, сучасний рекламний креатив і життя загалом. Без цензури і купюр про сьогодення маленької людини в великому світі.

7. “Украинский NewYorker” – канал Діми, який переїхав у Нью йорк через загрозу своєму життю в Україні. Роздуми, поради, сумні та веселі історії з життя українського ньюйоркера.

8. “EnglishPerks” – ненудна англійська в простому форматі – фрази, граматика, прикольні моменти з невдалих перекладів та багато іншого. Вивчення мови може бути захоплюючим.

9. “КІно і люди” – історія кіно та історії з кіно. Інтригуючі таємниці створення відомих кіношедеврів і долі зірок. Канал для справжніх кіноманів та тих, хто прагне бути в курсі подій сучасного кінематографу.

10. “PaspartuTravel” – каталог кращих відмовних турів з вильотом з Києва, Харкова, Одеси та Запоріжжя. Найцікавіші, ретельно відібрані тури для вас зі зручною можливістю ОНЛАЙН оплати.

Все ще не читаєте нас в Telegram? Підписуйтесь, буде весело)
Ми прагнемо зробити ваш день цікавішим, добрішим та позитивнішим!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: