Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Що Бог сказав 12 знакам Зодіаку

Що Бог сказав 12 знакам Зодіаку
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

ТОБІ, Овен, я доручаю бути лідером, вести за собою інших і запалювати вогонь в їхніх серцях! Рухайся до своєї мрії, щоб надихати інших! Багато хто буде критикувати твою впертість, але ти пам’ятай, що без впертості ніколи не досягти своєї мети! Ось твоя мелодія, пам’ятай її.

Шопен – Весняний вальс

ТОБІ, Телець, я дарую дуже незвичайний подарунок. Ти зможеш легко примножувати матеріальні блага у своєму житті, якщо в твоєму серці буде горіти вогонь любові. Головне – не переплутай місцями любов і гроші. Любов для тебе повинна бути на першому місці, тоді буде виходити і друге, і третє і десяте. Ось твоя мелодія, пам’ятай її. Найкрасивіша мелодія

Р.Клайдерман “Місячне танго”

ТОБІ, Близнюки, я дарую вміння допомагати людям розуміти один одного. Але спочатку тобі потрібно буде досягти гармонії з собою і навколишнім світом. Якщо у тебе це вийде – світ отримає одного з кращих політиків, дипломатів, психологів у всій історії людства. Ось твоя мелодія, пам’ятай її:

Фредерік Шопен – Мрія

ТОБІ, Рак, я дарую надзвичайну чутливість і мудрість. Але, будь ласка, не ставай мудрецем-відлюдником, адже твоя мудрість так потрібна навколишнього світу! Ось твоя мелодія, пам’ятай її.

Людвіг ван Бетховен – Місячна соната

ТОБІ, Лев, так само, як Овнам, дарую вміння вести за собою людей. Багато будуть лаяти твій егоїзм, як багато хто лає навіть наймудріших царів, але до кого вони приходять просити допомоги у своїх питаннях? Так, звичайно, до тебе. Я даю тобі дар великодушності. Ти будеш допомагати всім, хто тебе попросить! Ось твоя мелодія, пам’ятай її.

Поль Моріа – Історія кохання

ТОБІ, Діва, я доручаю стати дослідником прекрасного світу, який я створив. Іди за своїм інтересом, досліджуй, використовуючи дар поширювати навколо себе ауру спокою і прихильності звичкам. Ось твоя мелодія, пам’ятай її

Л.Бетховен – До Елізи

ТОБІ, Терези, я дарую вміння бачити гарне в звичайних речах. Милуйся і слав все, що ти бачиш. Спосіб вибирай сам – можеш співати, писати, малювати або ще що-небудь придумай, у тебе досить талантів для вираження краси! Ось твоя мелодія, пам’ятай її:

Френсіс Гойя – Вічність …

Тобі, Скорпіон, дарую дуже важкий подарунок… Але не ображайся на мене, моя дитино. Я дарую тобі вміння бачити душі інших людей наскрізь і звичайно це принесе тобі багато страждань… Але як тільки ти змиришся з твариною в собі і в інших людях і приймеш цей світ таким, який він є … ти отримаєш все, що захочеш. Ось твоя мелодія, пам’ятай її.

Енніо Морріконе – Вітер, плач

ТОБІ, Стрілець, я дарую вміння радувати інших людей і запалювати в них світло мрії. Кожен, хто зустрінеться з тобою – наче доторкнеться до чогось найкращого в собі … Ось твоя мелодія, пам’ятай її.

Вальс дощу

ТОБІ, Козеріг, дарую дар працьовитості. Ти навчиш людей працювати, щоб досягати всього, чого вони забажають. Кому як не тобі знати, що найкраще дається нелегко! Ось твоя мелодія пам’ятай її:

Джеймс Ласт – Одинокий пастух

ТОБІ, Водолій, я доручаю бути вільним і щасливим, щоб я міг говорити через тебе … Щоб ти міг нагадувати людям про мене. Найкраще у тебе це вийде, якщо ти правда будеш щасливим, так що не забувай радувати себе! Ось твоя мелодія, пам’ятай її.

Сальваторе Адамо – Падає сніг

ТОБІ, Риби, моєму наймолодшій дитині дістанеться теж дуже нелегкий подарунок. Ти будеш відчувати майбутнє, ти будеш і правда дуже і дуже чутливим до всього в світі, щоб помічати мене у всьому … Але цим світ буде тебе ранити, адже страждань так багато. Не журися про це, тому що в найскладнішій ситуації я завжди прийду до тебе на допомогу. Ось твоя мелодія, пам’ятай її.

Поль Моріа – Сон трава

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: