Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Якщо хочете бути щаливими, приберіть з життя п’ять “О”

Якщо хочете бути щаливими, приберіть з життя п’ять “О”
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Наше життя складається з подій і реакцій на ці події, при чому хотілося б зауважити, що більшість з цих подій і реакцій протрапляють у нашу голову і зовсім точно впливають на рівень нашого щастя або нещастя … Ну а далі як наслідок і на всі інші сфери нашого життя … такі як здоров’я, відносини, успіх … Цього року – 22 роки, як я займаюся активною психологічною практикоюі я вирішила … з досвіду роботи, спостережень за Світом, собою і людьми, представити свою персональну концепцію щастя. І так, хочеш бути щасливим, прибери з життя всього п’ять «О»:

1. Оцінки. Міра або оцінка поняття складне і неоднозначне, що для одного добре для іншого смерть, і значить, якщо ми оцінюємо щось або когось – то, ми спочатку втрачаємо можливості зрозуміти або прийняти більше, розширити своє усвідомлення ситуації. І тут важливо пам’ятати, що знецінювати або переоцінювати когось, це форма страху, що проявляється в такий зручний і зрозумілий спосіб. Все є цінним, а ще правильніше буде сказати, навіть безцінне, адже створено з волі Вищих сил. ПРИБИРАЄМО категоричну оцінку!

2. Образи. Провини немає, це символічний спосіб підтримувати відносини або ілюзії, коли інші форми, менш спів-залежні не прийшли в практику співпраці в процесі життя. Вина – це накачування енергій в дуже зручний і доступний спосіб. І так ображається – тільки той, кому вигідно бути скривдженим. Коли ображений, є про що подумати і зайняти час, внутрішні порожнечі психічного простору легко наповнюватися образами. З образами ми не самотні з нами завжди наш кривдник. Відпускайте ОБРАЗИ І ЗВИНУВАЧЕННЯ!

3. Осуд. Це спосіб підключення до чужого життя з допомогою виправдання своєї тіньової сторони «Я». Адже, все що нас так обурює в комусь, та те, що ми засуджуємо – це і є наша тіньова витіснена, невизнана частина себе, яка так безпечно знаходить цивілізований вихід в реальний простір нашої свідомості. Адже собі таке дозволити не можемо, по ряду причин, то хоч поговоримо про це … ПОЗБАВЛЯЄМОСЯ ВІД ЗВИЧКИ засуджувати!

4. Очікування. Нам здається, що хтось щось винен нам, і ми можемо цього чекати все життя, фантазуючи, що «Він» знає, як нас правильно зрозуміти або як нас правильно любити для нас самих, але на жаль. І це часто найбільший міф нашого життя … Адже ми і самі себе не дуже знаємо, оскільки все життя – це дорога до себе. Так, хіба може хтось зрозуміти те, що поки що не зрозуміло і не пізнане нами самими? Досліджуючи себе, можна вловити свої бажання, потреби і мотиви, після чого ніжно узгодити їх з близькими тобі людьми і порадитися. І якщо вони приймуть Вас і ваші бажання, то вам по дорозі… якщо ні, значить у Вас все попереду і у Вас багато роботи в пізнанні себе. Нам ніхто не зможе допомогти, якщо ми не зрозуміємо якої допомоги потребуємо. ЧЕКАЄМО ТІЛЬКИ ВІД САМОГО СЕБЕ!

5. Обмеження. Часто ми самі собі будуємо обмеження і паркани можливостей, навіть не спробувавши, а чи можемо ми це зробити. Зняти свої обмеження – це дуже страшно … але часто просто необхідно. Тільки сміливі підкорюють міста. Зручно контролювати своє життя за допомогою обмежень, але є і більш просунутий рівень – відповідальної свободи. ПЕРЕМАГАЄМО ВЛАСНІ ОБМЕЖЕННЯ!

Думаю, якщо ми навчимося правильно взаємодіяти з цими «О» в нашому житті … Світ наповнить нас чудовими відкриттями, оптимізмом, досвідом, відвочинком, обіймами, усвідомленням та любов’ю. І точно з’явитися можливість ОЩАСЛИВИТИ СЕБЕ І СВІТ.

Автор:
Вікторія Назаревич

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: