Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

40 мегакорисних сайтів для тих, хто подорожує

40 мегакорисних сайтів для тих, хто подорожує
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

e82be57414c99ef8ab-74594311

40 корисних сайтів для тих, хто подорожує:

БЕЗКОШТОВНЕ ЖИТЛО:

1. COUCHSURFING

Проект розпочався з 2004-го року, тепер це спільнота більше налічує 10 мільйонів людей з 200 000 міст по всьому світу, відома всім, хто любить подорожувати, адже ви маєте змогу знайти безкоштовне житло у будь-якому куточку світу, зареструвавшись та написавши людині, яка вам підходить.

2. HOSPITALITY CLUB

Ресурс працює з 2000-го року, тим не менш не такий відомий, як попередній, проте переслідує ту ж мету: допомогти людям, які люблять подорожувати знайти собі прихисток в іншій країні.

3. GLOBALFREELOADERS

Сайт почав роботу у 2001-му році, на якому зареєстровано тільки 74 455 учасників. Головна умова: після реєстрації протягом півроку прийняти у себе вдома гостей.

4. BEWELCOME

Окрім того, що ви можете знайти безкоштовне житло, також сайт має такі функції, як: створення зустрічей, груп чи блогів, дискусій чи заходів.

5. SERVAS OPEN DOORS

Servas International це міжнародна, некомерційна, неурядова федерація національних груп Servas, яка охоплює міжнародні мережі хостів і мандрівників.

6. PITCH PLACE

Спільнота обміну дворів як вільних майданчиків для наметів.

7. HELPX

Тисячі людей по всьому світу пропонують охочим стіл і дах в обмін на допомогу в роботі.

8. WORKAWAY

Подібний до HelpX.

9. WARMSHOWERS

Мережа, орієнтована на велосипедистів-мандрівників.

10. SHUFFLE

Український аналог – мережа гостинності для подорожей Україною.

11. WWOOF

Ви можете отримати безкоштовне проживання та харчування в обмін на допомогу на органічних фермах.

12. ORGANICVOLUNTEERS

Те ж саме, що WWOOF, але з набагато більш широким вибором типу житла.

13. CARETAKER

Тут люди шукають тих, хто буде доглядати за їхнім будинком на час їх відсутності. Взаємна допомога: ви безкоштовно живете в домі, доглядаючи за ним.

ПЛАНУВАННЯ МАРШРУТУ:

14. DRUNGLI

Якщо ви знаєте куди, але не знаєте коли. Або, навпаки, якщо хочете якомога скоріше і зовсім не важливо куди, то вам сюди. Ви зможете знайти найвигідніші пропозиції та недорогі варіанти авіаперельотів та дешеві хостели/готелі/апартаменти для проживання.

15. LASTMINUTE

Ресурс, де ви можете знайти багато “гарячих” пропозицій — від квитків на літак до акцій в театрах, ресторанах, музеях та молодіжних закладах. Якщо ви людина спонтанна і любите швидкі рішення – цей сайт вам точно сподобається.

16. JETSETTER

Сайт для тих, хто любить ґрунтовно підготуватись до подорожі, почитати історії та поради мандрівників. Також, на сайті можна придбати вже готові тури, в залежності від ваших інтересів.

17. TRIPOMATIC

Даний сайт допоможе вам скласти маршрут подорожі. Тут ви можете вибрати для себе детальну карту міста, а також те, що хочете відвідати, і відзначити для себе найцікавіші місця з описами та фотографіями.

18. TRIPSTER

Це радше спільнота мандрівників, де можна підготуватися до поїздки в обрану країну, знайти екскурсовода та просто дізнатися, наприклад, де поїсти в Мадриді, чим зайнятися в Парижі, як взяти автомобіль в Іспанії, а повернути його в Чехії та як дістатися від терміналу С до терміналу G в аеропорту Шарль де Голль.

АВТОСТОП

19. AVTOSTOPOM

Ресурс допоможе знайти собі супутників для подорожей, а також водіїв, які “підкинуть” вас до пункту призначення.

20. PODVEZU

За допомогою рейтингу водіїв, обирайте собі компанію для дороги по Києву, Україною чи навіть за кордон.

21. BLA BLA CAR

Сайт набув великої популярності впродовж минулого року, адже ви можете з комфортом добратись в потрібне вам місто чи навіть іншу країну, обравши собі водія, який підходить вам за різними критеріями та відгуками, або ж навпаки взяти собі в дорогу супутника, заощадивши гроші на дорогу.

АВІАКВИТКИ

22. KAYAK

Сайт, на якому ви зможете знайти найкращі можливості з оренди авто, бронювання номеру в готелі чи квитків на літак. Обирайте країну і всі доступні можливості з’являться перед вами.

23. MOMONDO

Чудовий сайт для пошуку low-cost рейсів. Порівнює ціни більш ніж 600 сайтів.

24. TRAVELOCITY

На цьому сайті окрім звичних переїздів літаком та машиною, бронювання готелю, ви можете обрати круїз, та подорожувати на лайнері.

25. SKYSCANNER

Skyscanner порівнює більше 1000 авіаліній для швидкого пошуку найдешевших авіарейсів. А також знаходить інформацію про найдешевші готелі, прокат автомобілів та святкові пропозиції. У цього сайту є ще цікава функція, яка дозволяє вибирати зручні для вас дати, а потім за допомогою опції “покажіть мені все” шукає місця, куди буде дешевше за все дістатися.

26. FLIGHTS

Можна знайти дешеві квитки, також вам показують найбільш популярні недорогі перельоти. А ще тут є блог, який описує різні цікаві питання стосовно подорожей.

27. WHICHBUDGET

Ресурс пропонує 347 авіалінії, 211 країни, 1893 аеропорти, 139831 маршрут. Просто обирайте найбільш зручний та вигідний.

28. ANYWAYANYDAY

Швидкий та доступний пошук авіаквитків, регулярні економ-пропозиції. А також ви можете підписати на розсилку цього сайту за допомогою електронної пошти.

29. FARECOMPARE

Вже з назви сайту можна зрозуміти, що ви маєте нагоду порівняти ціни на різних ресурсах та вибрати вигідний авіапереліт в будь-який куточок світу.

30. AIRLINEMEALS

Сайт для тих, кому важливо чим годують на борту літака. Тут ви можете дізнатися чим годують, як годують і навіть розміри порцій.

31. ROUTEHAPPY

Сайт для тих, хто продумує все до дрібниць. Тут ви дізнаєтеся все: чи буде Wi-Fi, яка відстань між рядами крісел у літаку й скільки розеток в аеропорту.

ХОСТЕЛИ

32. HOSTELBOOKERS

Кращий сайт для пошуку хостелів. Фотографії, відгуки та бронювання онлайн додається.

ВНУТРІШНІ ПЕРЕЇЗДИ

33. AUTOEUROPE

Дозволяє порівнювати ціни на прокат автомобілів різних компаній у Європі.

34. SEAT61

На цьому сайті можна дізнатися, як на поїзді можна дістатися з однієї точки в іншу, а також подивитися, яка компанія обслуговує цю ділянку, щоб потім зайти на сайт компанії і забронювати або купити квиток.

35. BAHN

Сайт німецької залізниці, де можна детально почитати про різні тарифи, а також купити квиток.

36. TRENITALIA

Сайт італійських залізниць. Видає докладний розклад залізничного сполучення між містами, разом із цінами на квитки і можливими тарифами.

37. THALYS

На цьому сайті можна подивитися розклад і купити квитки на поїзди, які слідують між Бельгією, Францією, Нідерландами та Німеччиною. Чим раніше ви займетеся покупкою квитка, тим дешевше він буде коштувати.

38. VIAMICHELIN

Незамінний сервіс для всіх, хто планує автоподорож Європою.

39. RAILEUROPE

Поїзди – кращий й найдешевший спосіб переміщення з міста до міста й з країни в країну (в Європі).
ЗБИРАЄМО ВАЛІЗУ

40. DONTFORGETYOURTOOTHBRUSH

Відмінний сайт, за допомогою якого ви можете скласти список необхідних вам у подорожі речей і нічого не забути.

Джерело: lviv1256.com

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: