Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

7 безкоштовних сайтів з фільмами, cеріалами та мультиками англійською мовою (з субтитрами)

7 безкоштовних сайтів з фільмами, cеріалами та мультиками англійською мовою (з субтитрами)
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Який найвеселіший і найпростіший спосіб вивчити чи покращити англійську? Звичайно ж за переглядом улюблених фільмів мовою оригіналу! А щоб знайти ще більше цікавих фільмів, читайте добірку безкоштовних сайтів з стрічками англійською мовою.

Film English

Сайт, який підходить і викладачам англійської, і студентам, здатним до самоосвіти. Тут знайдете короткі фільми, пов’язані з вивченням певного вокабуляру, запитання для самоперевірки та навіть завдання для домашньої роботи.

Цей ресурс для вивчення англійської особливо прикладний, тому що створений викладачем англійської мови та лауреатом престижних освітніх премій в Англії Києраном Донаг’ю саме за принципами його викладання.

Ororo.tv

На ресурсі знайдете 53 канали з різноманітними розважальними шоу. Можна обирати субтитри навіть двома мовами одночасно (що особливо корисно для всіх, хто вивчає англійську). Плюс у користувачів є опція створити особистий словник і додавати туди невідомі слова.

Безкоштовно цим сервісом можна користуватися лише 60 хвилин за добу, проте цього часу більш ніж достатньо, щоб уже незабаром відчути результати.

Speechyard

Подібно до попереднього ресурсу, на цьому сайті після проходження реєстрації можна вивчати нові слова, покращувати вимову та розуміння англійської завдяки відео вправам, вчити граматику та навіть спілкуватися з іншими користувачами.

Хоч кількість телевізійних шоу, які пропонує ресурс не найбільший, однак усі матеріали чудово адаптовані до потреб тих, хто вивчає мову. Усі субтитри до роликів інтерактивні, якщо клікнути на слово, відео зупиниться, тож ви матимете можливість подивитися і навіть записати переклад.

LeLang

На сайті можна переглядати серіали, фільми і мультики, а також слухати аудіокниги англійською. Відео сортовані за рівнями, плюс доступні субтитри двома мовами. Окрім аудіо, на сайті можна також знайти поради для вивчення мови, а також адаптовані книги англійською мовою.

Movie Segments to Assess Grammar Goals

На цьому ресурсі ви знайдете лише уривки фільмів, проте він буде надзвичайно корисний для всіх, хто хоче покращити свою граматику. Адже після кожного ролика ви можете виконати вправи та перевірити свою уважність, а також знання граматичних правил.

Тут ви знайдете фрагменти фільмів, плани уроків, зможете роздрукувати тестові завдання з відповідями, а також поради, як самостійно працювати з відео матеріалами.

via GIPHY

Show-English

Цей сайт створений спеціально для студентів, які вивчають англійську. Інтерактивні субтитри з перекладом в контексті речення, персональний словничок і улюблені фільми та серіали англійською. Здається, досить непогано.

На Show-English не лише можна подивитися фільми, а й відразу застосовувати під час практичних завдань нові слова, виводячи їх в активний вокабуляр.

Hdeuropix

Ресурс із хорошим вибором фільмів, мультиків, серіалів англійською із субтитрами.

Тут є і популярні телевізійні шоу, і серіали, і фільми — від класики до новинок кіно. Хороший ресурс для всіх рівнів англійської.

RavenMedia

Ще один ресурс, де ви знайдете абсолютно різноманітні фільми: від “Сніданок у Тіффані” до “Матриця”. Найпопулярніші стрічки можете знайти у розділі Popular Movie, а також зважаючи на те, що останнє шукали користувачі у розділі Recent Search.

Джерело: grade.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: