Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

9 сайтів для безкоштовного спілкування англійською

9 сайтів для безкоштовного спілкування англійською
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Будь-яку мову засвоїти набагато легше, спілкуючись з її носієм, який допоможе розібратися у часових формах, навчить правильно вимовляти слова і навіть додасть до словникового запасу декілька «некоректних виразів» (давай просто визнаємо, що всі ми бажаємо їх знати). Що ж робити, якщо таких знайомих немає? На допомогу прийдуть навчальні соцмережі та сайти, де можна з легкістю знайти собі співрозмовника до душі.

1. Conversation Exchange

Сайт для людей, які прагнуть практикувати свою розмовну англійську або знайти друга за перепискою. До речі, окрім англійської ти також можеш обрати для вивчення клінгонську (вітання фанатам «Стартрека») або міжнародну мову жестів. А якщо з першого разу тобі не вдасться знайти співрозмовників, то тут також можна відшукати багато неординарних навчальних матеріалів. Ось як тобі рубрика «вивчення мови за допомогою жартів»?

2. The Mixxer

Цей сервіс працює за тією ж схемою, що й попередній: ти знаходиш собі друга, який гарно володіє англійською, і спілкуєшся з ним через Skype або за допомогою переписки. До того ж у тебе є можливість спробувати себе в якості вчителя англійської мови, якщо ти звичайно відчуваєш, що зможеш впоратися з такою відповідальною місією.

3. Italki

За такою милою назвою приховується дійсно цікава концепція навчання. «Родзинка» цього сервісу полягає у тому, що учень у той же час є і вчителем. Все що необхідно зробити – знайти собі друга, який бездоганно володіє англійською мовою і мріє вивчати українську, російську або іншу мову, яку ти знаєш. Все просто.

4. Easy Language Exchange

Це справжня комуна, яка була створена спеціально для людей, котрі прагнуть досягти ідеалього знання мови. Кількість членів цієї платформи складає близько 100 тисяч, тому знайти собі мовного партнера буде не важко. Тут є також багато блогів, у яких можна відшукати безліч порад, щоб покращити мовні навички. Також усі члени спільноти можуть користуватися форумом, в якому зазвичай запитують про правильність перекладу і написання тих чи інших слів.

5. WeSpeke

Тут ти можеш знайти не лише вчителів, а й справжніх друзів, які розділятимуть твої інтереси та хобі. Все, що варто зробити – трошки розповісти про себе (чим цікавишся; яким рівнем англійської володієш), а також висловити свої побажання до майбутнього друга (вік, країна, рідна мова), і тобі одразу нададуть список людей, з якими ти можеш почати спілкування. Це співтовариство вже спромоглося об’єднати людей зі 170 країн світу.

6. Mylanguageexchange

Ця платформа працює за стандартною схемою, яку ми вже встигли описати вище: «вчишся сам – навчи й інших». Тобто застосовується обмін знань. До того ж, тут можна знайти безліч інших цікавих занять: різні словникові ігри, відвідування онлайн-бібліотеки, а також онлайн-листування з друзями. За додаткову плату ти можеш стати «золотим членом» спільноти і обрати собі ідеального співрозмовника.

7. Omegle

Сервіс спрямований тільки на англомовну аудиторію. Ти можеш випадково обрати собі співрозмовника або ввести певні додаткові параметри, наприклад, своє хобі, і вуаля – ти вже маєш список людей, які мають спільні з тобою інтереси. Спілкуватися можна за допомогою тексту або відеоповідомлень.

8. InterPals

З першого погляду може здатися, що це якийсь міжнародний сайт знайомств, але це не так. Насправді люди реєструються тут, щоб вивчати різні мови або навіть подорожувати разом. Тут можна знайти представників більшості країн світу (160-ти, якщо бути точним), найбільшу кількість яких становлять англомовні громадяни.

9. LingQ

Ще одна платформа для вивчення будь-якої мови. Однак у неї є певний «недолік». Користувач може безкоштовно отримати доступ до уроків, до 20-ти вчителів, а також до тестів для перевірки засвоєного. Але щоб отримати доступ до словника, мобільних додатків, а також необмеженої кількості вчителів, потрібно заплатити від 10 до 39 доларів на місяць.

Завдяки добірці ти можеш спокійно знайомитися і вдосконалювати свою англійську. А потім, можливо, новий друг запросить тебе у гості до Великобританії, і це буде справжня незабутня пригода для тебе. Принаймні ми у це віримо!

Приєднуйтеся до нас у Telegram!

Джерело: 1540.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: