Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

6 сайтів для людей, яким хочеться творити

6 сайтів для людей, яким хочеться творити
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Зроблена своїми руками річ, іграшка чи подарунок ніколи не зрівняється по теплоті і душевності з придбаними в магазині. Крім того, усвідомлювати, що ти зробив щось по-справжньому круте, дуже приємно.

World Best Ideas

267

Інстаграм, в якому збирають найцікавіші ідеї з усього світу. Інструкції прикріпляють не завжди, але знайти цікаву річ, яку захочеться зробити своїми руками, тут точно вдасться.

Pinterest

352

Вводимо тег “hanbmade” і насолоджуємося добірками красивих і оригінальних виробів. Як правило, до кожного додається інструкція або посилання на сайт, де її можна знайти.

Etsy

352

Величезна площадка для продажу виробів ручної роботи. Можна і на інших подивитися, і себе показати. І знайти для себе багато нових ідей.

The Things We Do

548

Сайт з ідеями для створення одягу, аксесуарів, предметів декору, листівок, подарунків та іншого. Всі вони настільки круті, що неодмінно хочеться зробити собі такі ж. Тим більше що кожна ідея супроводжується досить детальною фотоінструкцією.

The Homes I Have Made

647

Сайт, який допоможе прикрасити ваш дім чудернадськими і милими речами.

Pin Me

746

Тут можна показати свої творіння (або не свої, а просто ті, які сподобалися), спитати поради, як зробити ту чи іншу річ, або просто обговорити з іншими користувачами якісь ідеї. Подібне до Pinterest, тільки російської мовою.

Джерело: laykni.com

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: