Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

5 художників, які повертають нас у дитинство

5 художників, які повертають нас у дитинство
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Дитинство — це найбільш безтурботна та щаслива пора життя, коли можна нескінченно грати, веселитися, радіти, дивуватися і не турбуватися ні про що. І як шкода, що його не можна пережити ще раз.

Пропонуємо насолодитися роботами 5 найталановитіших художників і перенестися в той прекрасний час хоча б на кілька хвилин.

Дитяча безтурботність від Дональда Золана

Ілюстрації Дональда Золана занурюють глядачів у щасливий світ, повний радості і щастя, світла і непідробних дитячих емоцій. Такі картини міг написати тільки дуже добрий і позитивний художник.

«Я люблю маленьких дітей, то, як з хвилюванням загоряються очі, як вони пробуджуються до навколишнього світу. Це чудове життя, яке заповнене подивом. Час, коли кожне нове відкриття є магічним моментом», — каже художник.

Сонячне дитинство на полотнах Олексія Слюсаря

Митець з Дніпропетровська Олексій Слюсар почав малювати в ранньому дитинстві. У 1998 році він переїхав у Прагу, і з тих пір столиця Чехії стала для нього рідним містом і його любов’ю. Саме тут, під впливом краси міської архітектури, він почав свою кар’єру художника. Його картини, присвячені дитинству, пронизані сонячним світлом і нагадують нам про простих радощах.

Канікули в селі від Роберта Дункана

Американський художник Роберт Дункан почав малювати в 11 років. Проводячи літо на ранчо у дідуся з бабусею в Вайомінгу, він спостерігав за простим сільським укладом життя. Перші уроки малювання маслом давала майбутньому художнику його бабуся. Саме там, на ранчо, Роберт і полюбив сільську життя і широкі відкриті простори.

Дитинство на узбережжі від Олександра Аверіна

Що може бути краще, ніж літо, яке провів на березі річки чи моря? Звичайно, нічого! І в цьому абсолютно переконаний художник Олександр Аверін. На його картинах немає і тіні похмурості, а тільки спокій і радість. Тільки берег, ласкаве літнє сонце і безтурботно грають на узбережжі діти. Дуже добрі полотна.

Домашній затишок на картинах Джима Дейлі

Американський художник Джим Дейлі почав писати картини, коли йому було близько 12 років. Зараз його роботи представлені в колекціях музеїв та в багатьох приватних колекціях. Художник упевнений: іноді в нашому житті занадто багато смутку, тому такі добрі і затишні картини всім просто необхідні.

«Якщо я можу захопити людей, нехай невелике сентиментальна подорож, де є наші найкращі та вірні друзі, мама, яка завжди знає, як змусити нас сміятися і полагодити все що завгодно, — значить, я щось сказав своїм мистецтвом».

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: