Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Місце знаходження родимки на обличчі розповість про сенс вашого життя

Місце знаходження родимки на обличчі розповість про сенс вашого життя
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Стародавнє китайське вчення. Стародавні китайці вивчили багато езотеричних дисциплін, недоступних розумінню простих смертних.

Зокрема вони склали карту розташування родимок на обличчі, за якою могли безпомилково визначити характер людини. Якщо у вас є родимки на обличчі, подивіться у дзеркало та знайдіть відповідні числа на малюнку нижче. Потім прочитайте значення… ви здивуєтеся!

Крапки 1-3

У дитинстві ви були свого роду бунтарем. У вас розвинені творчі здібності, і ви любите створювати щось руками. Ви вмієте думати на крок уперед. Родимки в цих областях означають, що ви хороші у бізнесі. Вам краще керувати співробітниками, ніж працювати на когось.

Крапка 4

Ви досить імпульсивні. Але ваша пихатість надає вам харизматичності і виділяє з натовпу. Вам буває складно ухвалити правильне рішення. У всіх суперечках ви намагаєтеся навести аргументи. Родимка говорить про вибуховий темперамент. Якщо ви вирішите її видалити, то відразу помітите, що стали спокійнішими і набули гармонії у світі.

Крапка 5

Родимка над бровою говорить про те, що маєте потенціал розбагатіти. Але для цього вам доведеться працювати більше за інших. Вам доведеться подбати про свої доходи, оскільки навколо вас завжди багато заздрісних людей, які можуть залучити вас до сумнівних угод. Стережіться тих, хто пропонує вам схеми, які нібито допоможуть швидко розбагатіти. Будьте обережні.

Крапка 6

Родимка в цій зоні говорить про розумові та творчі здібності. У вас безперечно закладено талант, який може принести вам успіх, славу та багатство. Слухайте своє серце і нічого не бійтеся, і тоді удача вам усміхнеться.

Крапка 7

Родимки під бровою є ознакою того, що, швидше за все, у вашій сім’ї виникають недомовки, які викликають у вас багато занепокоєння та нещастя. Це впливає на ваше життя та роботу. Якщо ви хочете знайти гармонію і рухатися далі, рекомендується прийняти ваших рідних такими, якими вони є.

Крапка 8

Це не найкраща область для родимки. У вас завжди будуть проблеми з фінансами, оскільки у вас є схильність тринькати гроші.

Ваше головне завдання – знати, коли потрібно зупинитися. Крім того, власники родимки у цій галузі люблять фліртувати.

Крапка 9

Це одне з найневдаліших місць для родимки. Її власники часто нещасні в житті, мають проблеми у роботі та сімейному житті.

Крапка 10

Власники родимок під носом – надзвичайні везунчики. Ви оточені люблячими людьми, у вас, швидше за все, багато дітей та онуків. Близькі вас завжди підтримують, і ви почуваєтеся матеріально та морально задоволеними.

Крапка 11

Родимки у цій зоні характерні для тих, хто часто хворіє. Якщо родимка велика і темна, її краще видалити. Хвороби помітно скоротяться.

Крапка 12

Така родимка є ознакою того, що ви ведете успішне і водночас гармонійне життя. У вас є достатньо коштів на безбідне існування. У сім’ї у вас також добре і спокійно.

Крапка 13

Гроші часто дуже засмучують вас. Взаємини із ними не клеяться.

На жаль, із цим нічого не вдієш. Залишається лише змиритися.

Крапка 14

Родимка у цьому місці говорять про вашу чутливість до їжі. Харчова алергія – одна з найбільших проблем у вашому житті.

Крапка 15

Ви завжди перебуваєте в русі. Ви любите оновлювати своє житло та вносити в нього нові ідеї. Ви любите дізнаватися щось нове та бувати у нових місцях. Найчастіше ви надто серйозно ставитеся до простих речей. Надмірна романтичність може поранити вас.

Крапка 16

Небажана родимка: у вас ніби бореться двоє людей. Ви любите флірт, але корите себе за нього, через що у вашому житті виникає багато напруження.

Крапка 17

Ви маєте велике значення для суспільства. Ви соціально активні і маєте чудові ораторські здібності. Але намагайтеся не зазнаватися. Інакше це призведе до того, що ви втратите своє ім’я. Невдачі сильно впливають на вас та можуть похитнути самооцінку.

Крапка 18

Ви завжди перебуваєте в русі. Швидше за все, ви вже встигли об’їздити весь світ, або вам доведеться це зробити. Але завжди слухайте своє серце: якщо воно велить залишитись вдома, залишайтеся! Крапка

Крапка 19

У вас багато друзів. Ваша слабкість полягає в тому, що ви й дня не можете прожити без флірту. Якщо ви щасливі у шлюбі, то будьте дуже обережні.

Крапка 20

Дуже неоднозначна область для родимки. Одна невірна дія — і ви з успішної людини перетворитеся на таку, яка ледве зводить кінці з кінцями. Якщо ви успішний політик, то одне неправильне слово — і вас назвуть тираном та деспотом. Будьте уважні!

Крапка 21

Ця родимка є ознакою успіху та визнання.

Крапка 22

Ви живете щасливим життям, і все у вас складається без сучка без задирки. Якщо ви любите займатися спортом, легко станете відомим спортсменом. Якщо ви любите керувати людьми, то станете блискучим керівником чи управлінцем.

Крапка 23

Ви маєте високий рівень IQ, а також добре розвинений інстинкт виживання. Вас чекає яскраве та довге життя. Вас завжди супроводжуватимуть друзі та близькі.

Крапка 24

У молодому віці на вас чекають слава і багатство, і вам краще взяти від життя все в цей період.

Крапка 25

Родимка у цьому місці означає визнання та багатство. Але остерігайтесь пересичення життям! Не зраджуйте своїм поглядам, і тоді на вас чекає довге і барвисте життя.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: