Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Перше зображення, яке ви побачите, розповість найголовніше про вашу особистість

Перше зображення, яке ви побачите, розповість найголовніше про вашу особистість
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Дослідження доводять: усі люди інтерпретують по-різному те, що бачать. Сприйняття залежить від особистості. Наші очі влаштовані однаково, але мозок сприймає тільки ті деталі, які для нас найбільш значимі. Деякі нескладні тести допомагають зрозуміти, що для нас важливо найбільше.

Звичайно, більшість таких тестів – всього лише жарт, не варто сприймати результати аж надто серйозно. З іншого боку, деякі з них можуть відкрити ті сторони характеру, про які ви, можливо, ще не здогадувалися.

1. Що ви побачили першим?

Зебра: ви екстраверт. Напевно, ви багато говорите, любите вечірки, нові знайомства і новий досвід. Наслідувати рутину – це не ваш стиль.

Лев: ви інтроверт. Швидше за все, ви любите проводити час наодинці з собою або в компанії з коханою людиною. Хороший вечір для вас – це келих смачного напою і декілька епізодів улюбленого телешоу або серіалу.

2. Що ви побачили першим?

Дерево: іноді ви можете здаватися іншим дещо тихим, але це зовсім не через соромливість. Насправді ви знаходитеся в гармонії з собою і не шукаєте чужого схвалення.

Горила: ви максималіст і перфекціоніст. Це непогано, якщо пам’ятати, що іноді надмірна критика може завдати шкоди як вам, так і близьким, рідним.

Лев: ви сильна особистість, готові до протистояння і не любите, коли хтось стоїть на шляху.

Риба: ви чуйна, м’яка і дбайлива людина. Це прекрасні якості, але не дозволяйте людям сприймати вашу турботу як належне.

3. Що ви побачили першим?

Дитина: для щастя вам необхідно мати час, який ви витратите тільки на себе. Не варто відчувати через це провину – це просто частина натури.

Пара: ви високо цінуєте дружбу. Напевно, любите шумні вечірки і великі компанії, але по-справжньому ви прив’язані лише до декількох людей і готові зробити для них практично все.

Дерева: ви завжди відкриті для нового досвіду і вражень. Зміни – ось що ви любите найбільше, незалежно від того, чого вони торкаються: нових знайомств, роботи або хобі.

4. Що ви побачили першим?

Дерева: у вас чудова інтуїція, до якої варто прислухатися якомога частіше. Ви любите спокійне проведення часу наодинці з собою і більшу частину часу перебуваєте в гармонії з собою.

Тигр: “не тривож біду, поки біда не потривожить тебе” – це про вас. У вас сильний і гнучкий розум, ви ніколи не сумніваєтесь, що прийняте вами рішення було єдино вірним.

5. Що ви побачили першим?

Дерева: вашій нескінченній енергії можна тільки позаздрити. Ви спонтанні й завжди відкриті новому, а ваші дні рідко схожі один на інший.

Обличчя: вам подобається, коли справи йдуть так, як треба. Ви стараєтеся передбачити кожну дрібницю, а плани на найближчий день, тиждень і навіть місяць допомагають відчути себе комфортно і безпечно.

6. Що ви побачили першим?

Саксофоніст: ви дуже активні, завжди в центрі уваги і легко заводите друзів. Це дуже корисна навичка, головне, не забувайте, що іноді треба давати собі перепочинок.

Обличчя: шумні вечірки – це не для вас. Після довгого вечора у великій компанії ви, швидше за все, почуваєте себе емоційно і фізично вичавленим.

7. Що ви побачили першим?

Обличчя: ви твердо стоїте на землі. Оточення говорить, що ви легкі в спілкуванні, тямуща, щира і дбайлива людина.

Дві фігури: ви схильні до конкуренції. І мова не лише про спорт або роботу – ви хочете бути кращими у всьому, що робите. Висока планка і масштабні цілі, безумовно, заслуговують поваги, але пам’ятайте, що на шляху до досягнень потрібен відпочинок.

Наскільки описи відповідають вашій особистості?

Джерело: tutkatamka.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: