Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

12 ефективних вправ для схуднення, які можна виконувати навіть лежачи в ліжку

12 ефективних вправ для схуднення, які можна виконувати навіть лежачи в ліжку
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Більшість фітнес-моделей та жінок, які працюють удома, підтвердять вам той факт, що домашні вправи також ефективні, як і вправи у тренажерному залі. Все, що вам потрібно для успіху – це бути дисциплінованою: дотримуватися дієти і не пропускати тренування.

Деякі жінки не починають займатися спортом, тому що вважають, що для цього потрібен абонемент до спортзалу та багато вільного часу. І в їхній зайнятий спосіб життя це ніяк не вписується. Але ця думка не зовсім вірна. Якщо у вас є мотивація та бажання, ви можете займатися спортом навіть удома!

Зараз існує безліч ефективних вправ, які допоможуть вам досягти всіх цілей, пов’язаних із красою вашого тіла. Головне, знати, що ви хочете, а потім вибрати правильні вправи для різних частин тіла. Більшість фітнес-моделей та жінок, які працюють удома, підтвердять вам той факт, що домашні вправи також ефективні, як і вправи у тренажерному залі. Все, що вам потрібно для успіху – це бути дисциплінованою: дотримуватися дієти і не пропускати тренування.

Сьогодні ми хотіли б представити вам список із 12 вправ, що сприяють зниженню ваги. Їх дуже легко виконати, але в той же час вони дуже ефектні

Подивіться на ці вправи та виберіть найбільш підходящі для себе, а потім додайте їх у своє тренування. Все ще сумніваєтеся, що вони вплинуть? Тоді просто спробуйте, повіривши нам на слово, і через певний час ви обов’язково переконаєтеся, що навіть домашні заняття спортом можуть бути результативними!

Підйом прямих ніг

Ягодичний місток

Скручування

“Двірники”

“Супермен”

Підйом зігнутих ніг з відривом поясниці від підлоги

Скручування з метеликом

Ножиці


“Носочок” (дотик до підлоги)

Підйом верхньої ноги


Підйом прямих ніг поперемінно


Опір одній нозі

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: