Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

10 мультфільмів для всієї родини із найцікавішим сюжетом

10 мультфільмів для всієї родини із найцікавішим сюжетом
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Перегляд мультфільмів – один з найпростіших і приємних способів зібратися всією родиною. Анімаційні пригоди містять масу цікавої і повчальної інформації, яка буде корисна як дітям, так і їх батькам. У найбільш дохідливій і зрозумілій формі герої мультфільмів розповідають нам про дружбу, доброту, взаємодопомогу, необхідність підтримки своїх рідних і близьких.

Пропонуємо зануритися в атмосферу чарівних мультиплікаційних світів!

1. Халепа
(Trouble)

Сюжет сімейного пригодницького мультфільму розгортається навколо пса на прізвисько Принц, який звик ні в чому собі не відмовляти. Він не просто пес, він – спадкоємець величезного спадку, який мріють забрати родичі сім’ї.

І ось одного разу трапляється так, що Принц опиняється на вулиці, і така різка життєва зміна буквально валить пса в шок. Він абсолютно не пристосований до того, щоб виживати в умовах вулиці, і все, про що він мріє – скоріше повернутися у свій багатий будинок. Але це виявляється не так просто. Маленькому песику доведеться навчитися не тільки дружити з іншими тваринами, а й захищати себе від поганих мисливців, які мріють зробити з нього трофей.

2. Віллі і таємнича планета
(Astro Kid)

Десятирічний Віллі відправляється з батьками у відкритий космос. Несподівано їхній корабель зазнає аварії, потрапивши під метеоритний дощ. Батьки поміщають Віллі разом з роботом Баком в герметичну капсулу і висаджують на найближчій планеті, обіцяючи незабаром повернутися за ними. Вийшовши з капсули, Віллі спостерігає красивий пейзаж, куди ще не ступала нога людини. Представники флори та фауни на цій планеті вражають хлопчика фантастичною красою і різноманітністю. До компанії землян приєднується добродушний і відважний звір Флеш. Він допомагає Віллі освоїтися в умовах диких джунглів і своєчасно попереджає його про небезпеку, що насувається.

3. Клара і чарівний дракон
(Clara)

Події мультфільму відбуваються в чарівному лісі, куди ще не ступала нога людини і де збереглися істоти не відомі науці. Саме в цьому лісі, раз в десять століть відбувається воістину магічна подія – там з’являється справжнісінький дракон, який, на додачу до всього, ще й володіє надприродними здібностями. Саме ці здібності зробили дракона об’єктом полювання для сил зла, і тепер добродушній тварині потрібна допомога.

4. Грінч
(The Grinch)

Щороку на Різдво вони порушують його спокій все більш яскравими і гучними святкуваннями. Коли люди заявляють, що в цьому році збираються відзначати свято в три рази масштабніше, ніж раніше, Грінч розуміє, що є тільки один спосіб повернути жадану тишу і спокій: він повинен вкрасти Різдво. Зелений монстр вирішує прикинутися Санта-Клаусом в переддень свята і навіть вкрасти візок з оленями. Тим часом юна Сінді-Лу зі своїми друзями планує застати Санту-Клауса під час його різдвяних візитів, щоб просто подякувати йому. Мультфільм покликаний реанімувати старенький сюжет давнього фільму, який колись полюбився глядачам. Насолоджуйтесь переглядом цікавого анімаційного ремейку та посмійтесь з пригод зеленого чоловічка від душі.

5. Шпигуни під прикриттям
(Spies in Disguise)

Сюжет цієї сімейної фантастики крутиться навколо двох абсолютно різних супершпигунів, які змушені працювати спільно заради порятунку всього світу.

Головний герой Ленс Стерлінг – найкращий агент, що не провалив ще жодну місію. І це все не тільки завдяки навичкам самого Ленса, а й завдяки винаходам його напарника – трохи божевільного молодого генія Уолтера Беккета. За допомогою різних технологій Стерлінгу вдається те, що не під силу звичайним людям. Агент вміє літати, лазити по стінах, а їх штаб-квартира настільки зашифрована, що жоден злочинець навіть не наважиться спробувати в неї забратися. Але що придумав Беккет на цей раз? Щоб не провалити нову місію, агентам доведеться піти на ризик і перетворити одного з них в голуба. Чи допоможе це їм врятувати людство від нової і глобальної загрози? І чи зможуть вони потім повернути собі людську подобу?

6. Співай
(Sing)

У світі, де живуть тварини, театр знаходиться на межі закриття. Розуміючи, що незабаром втратить своє улюблене дітище, коала, на ім’я Бастер Мун робить останню спробу врятувати заклад. Для цього він організовує масштабний вокальний конкурс, в якому може взяти участь будь-який житель міста – свинка-домогосподарка, втомлена від домашніх турбот, горила-бандит, скромна слониха, миша-авантюрист і навіть дикобраз-рокер. Переможець змагання отримає грошовий приз у розмірі 100 тис. дол. Але чи допоможе це повернути забуту славу театру?

7. Секрети домашніх тварин 2
(The Secret Life of Pets 2)

Подивіться прямо зараз в очі своєму домашньому вихованцеві (собаці, кішці, хом’якові або рибкам). Можливо, ви й не підозрюєте, але його або її щось глибоко тривожить. Нещасливе кохання, відсутність розуміння з боку господаря, непереборна тяга до тапків або носків, з якою не впоратися самому… Але у пса Макса дещо інша історія! Спочатку його турбувало поява дитини в будинку, адже його господиня Кеті знайшла свою любов і вийшла заміж. А потім разом з пухнастим другом Дюком вони стали самі турбуватися за дитинча. Адже світ навколо такий небезпечний! Суцільні нерви і переживання! Щоб заспокоїться, вони всією сім’єю йдуть у відпустку на канікули, де їх уже чекають нові пригоди. Водночас кролик Сніжок робить дуже важливу справу – бореться з небезпечними злочинцями, які тримають нелегальний цирк, і рятує нещасних тварин.

8. Нікчемний я 3
(Despicable Me 3)

Серія улюблених комедійних-пригодницьких мультфільмів триває. На цей раз Грю раптово вирішив зав’язати з кримінальним минулим і насолоджується тихим сімейним життям, виховуючи трьох чарівних доньок. Однак незабаром спокійному життю прийде кінець, а на головного героя звалиться купа проблем. Точніше, проблем всього дві, але зате яких! Багатодітному батьку разом зі своєю дружиною належить знову згадати своє ремесло, адже вони тепер почесні члени Антизлодійської ліги. Одночасно на арені з’являється новий злочинець Грегорі – харизматичний танцюрист, спритний і хитрий лиходій 80-х. Планета знову в небезпеці, і тільки суперкоманда може врятувати її.

9. Посіпаки
(Minions)

Захоплюючий комедійний мультфільм «Посіпаки» розповість глядачеві історію походження посіпак, а також розповість, як вони жили до того, як стали помічниками лиходія на ім’я Грю.

Ці смішні і незграбні істоти освоїли Землю ще задовго до того, як на планеті з’явилася перша людина. Вони завжди переслідували одну єдину мету – служити найбільш лихій особистості, яка є на даний момент. Серед їхніх господарів були Тиранозавр Рекс, потім печерна людина, єгипетські фараони, граф Дракула, і, звичайно ж, Наполеон Бонапарт. Ось тільки, на превеликий жаль, всі вони виявилися недовговічні тому, що самі того не бажаючи, посіпаки кожен раз примудрялися вкоротити життя своїм злісним господарям. Так вони дожили і до наших днів. Коли прийшов час шукати собі нового господаря, група міньйонів (посіпак) на чолі з Кевіном відправляється в Нью-Йорк, де незабаром має відбутися конференція лиходіїв. Там їх чекає безліч захоплюючих пригод, і звичайно ж дуже смачна «банана»…

10. Як приборкати дракона 3: Прихований світ
(How to Train Your Dragon: The Hidden World)

На острові Олух знаходиться поселення відважних вікінгів. Поруч з ними живуть могутні вогнедишні дракони. Після довгих воєн між цими двома розумними расами настав довгоочікуваний мир. Багато людей і рептилій подружилися. До таких належить вождь племені Іккінга і дракон Беззубик. Величезний монстр часто садить людину на свою спину і вони разом облітають навколишні землі. Беззубик є ватажком племені драконів. Іккінга і його друг побували в багатьох пригодах, їм навіть вдалося перемогти сильну армію лиходія Драго Блудвіста.

Ніхто з ворогів тепер навіть близько не наближається до острова, адже вони добре знають хто тут живе. У Іккінга і Беззубика завжди багато справ по господарству. За сюжетом мультфільму «Як приручити дракона 3» в селищі вікінгів сталася сильна пожежа. Згоріли майже всі житлові споруди, добре ще, що жертв не було. Стало зрозуміло, це цілеспрямований підпал. Підозри падають на заздрісного дракона Костолома, який кудись пропав. На його пошуки відправляються Іккінга разом своєю коханою Астрід. Звичайно до них приєднався Беззубик. Попереду у них маса нових неймовірних пригод.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: