Дітей цим десертом пригощати не варто, а ось дорослі такий смаколик точно оцінять.
Один із найпростіших рецептів – мармеладні ведмедики з вина.
Інгредієнти:
- склянка червоного сухого вина;
- 1/3 склянки цукру;
- 3 столові ложки желатину.
Приготування:
Червоне вино налийте в каструлю і поставте на середній вогонь.
У підігріте вино додайте цукор і желатин. Добре розмішайте.
Помішуючи, доведіть суміш до кипіння, але не кип’ятіть.
Зніміть каструлю з плити. За допомогою піпетки (або звичайного шприца) розлийте суміш по формах.
Поставте в холодильник мінімум на 2 години.
Дістаємо і пригощаємо гостей!
Для різноманітності можна зробити ведмедиків з білого або рожевого вина.
(via)