Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Фолк-рок-колектив The Doox осучаснив українську народну пісню «Барвінок»

Фолк-рок-колектив The Doox осучаснив українську народну пісню «Барвінок»
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Фолк-рок-колектив The Doox продовжує осучаснювати українську музичну спадщину, результатом чого стала поява нового аудіотвору у творчому доробку киян – «Барвінок», який було офіційно представлено наприкінці листопада 2017 року.

Повідомляється, що за основу для композиції було взято українську народну пісню «Зелененький Барвіночку», у якій розкривається одвічна тема кохання, яка, за словами музикантів, «є, була, і завжди буде однією з ключових складових людського життя».

«Ми намагаємося не обмежувати себе музичними рамками і не боїмося експериментувати із різними стилями: навпаки, нам хочеться подати сучасній молоді відповідний сучасний продукт. Тому композицію “Барвінок” ми присвячуємо усім закоханим, а також тим, хто досі не знайшов “свого єдиного” або “єдиної”, але має щиру надію все ж таки віднайти власне кохання і бути насправді щасливим. Адже, якщо звернути увагу на вступні рядки тексту, то без магії тут не обійшлося, це є свого роду замовляння!», – говорять про композицію учасники The Doox.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: