Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Оберіть улюблену позицію, в якій любите сидіти, – і ми розповімо вам усе про ваш характер

Оберіть улюблену позицію, в якій любите сидіти, – і ми розповімо вам усе про ваш характер
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Не дивина, що люди обирають певні позиції для сидіння – найбільш зручні та відповідні для себе. Але не всім відомо, що кожна із них особлива і може багато розповісти про людину.

Тутка проілюстрував 10 найпоширеніших способів сидіння – вони радо розкажуть про людські характери.

Ви – вольова і впевнена в собі натура, яка майже ніколи не сумнівається у правильності своїх рішень та дій. Ви любите завжди бути в центрі подій, вам імпонує комфорт. Вам легко спілкуватися з друзями і колегами, ви поспішаєте на допомогу у важкі часи.

Ви – чутлива і співчутлива людина, не можете залишатись осторонь людських почуттів. Зазвичай ви обережні у вчинках та думках, любите аналізувати: перед якось важливою справою довго приглядаєтесь до ситуації, вивчаючи усі за і проти

Така постава характеризує тих осіб, які легко захоплюються і цікавляться новими речами. Вони досить допитливі, відкриті до нових знайомств. Легко здобувають прихильність інших, влучно роблять компліменти, задобрюють співрозмовника, якщо те потрібне.

З першого погляду ви – втілення холоднокровності, однак далі відкриваються зовсім інші риси: доброта, дружність, щирість. У серйозних питаннях ви прямолінійні. Вам притаманні пунктуальність, ви організовані, любите складати докладний план.

Така людина цілеспрямована, не часто проявляє чіткі лідерські риси. Вона любить про усе знати, всіх і все контролювати – тому її можуть наректи командиром. Відкрита до нових друзів, проте страшенно ревнує до старих.

Ви – скромна і сором’язлива особа, перед незнайомцями почуваєтесь некомфортно. Вас не можна назвати довірливою натурою. Ви ховаєте почуття та емоції від інших людей, тому вас вважають інтровертом.

Ви – сильна натура з сильним темпераментом. Думки глибокі, на обличчі більше виважений, сконцентрований вигляд, ніж промовиста усмішка. Попри довірливий образ, ви не дуже поспішаєте відкриватися перед іншими людьми.

Вам притаманні ввічливість, співчутливість та доброзичливість. Вам не чужі проблеми ближніх – ви одразу реагуєте та намагаєтесь якомога швидше допомогти. Але водночас ви сором’язливі, сумніваєтесь у вчинках і рішеннях.

Ви – очевидний лідер, смілива та впевнена собі людина, що й демонструєте довколишньому світу. Відомо, що така постава притаманна зосередженим та уважним персонам, аніж розсіяним. Ви не боїтеся брати відповідальність ні за свої рішення, ні за рішення інших людей. Не відчуваєте страху перед проблемами, швидко вирішуєте їх.

Ви – емоційна, імпульсивна, відкрита і дружня людина. Вам властива щедрість, ви оптимістично налаштовані, хочете усіх заряджати позитивом. Після спілкування з вами люди наповнюються запалом і гарним настроєм, тому вам не бракує товариства.

Джерело: tutkatamka.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: