Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

5 речей, які не варто розповідати навіть найближчим

5 речей, які не варто розповідати навіть найближчим
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Відкривати душу нарозхрист не варто навіть з найріднішими людьми. У будь-яких одкровеннях повинні бути рамки, за які не варто виходити.

1. Чужі секрети

Якщо вам довірили таємницю, будьте ласкаві зберігати її як зіницю ока, і не розповідати про неї нікому. Недарма вас вибрали, як зберігача цього секрету, не варто зловживати довірою і видавати чужі таємниці.

Навіть якщо вас дуже просять розповісти, і маніпулюють якимись речами. Будьте вище цього: розкривати чужі секрети як мінімум підло, і не варто опускатися до цього, навіть якщо прохання виходить від рідної людини.

2. Не розповідайте всі подробиці ваших планів, бізнес-ідей, починань

Іноді подробиці майбутньї справи, можуть поставити під загрозу її продовження. Бо навіть серед близьких можуть виявитися злодюжки ідей, заздрісники і просто люди з негативною енергетикою.

Такі просто обрубають вам шлях до успіху своїм песимізмом, або просто скористаються вашою ідеєю раніше, ніж ви зумієте втілити її в життя.

3. Подробиці вашої роботи, робочих відносин, в тому числі, що стосуються професійних таємниць, теж повинні залишатися в строгому секреті

Не забувайте про таке явище, як професійна етика, особливо, якщо ви медик, вчитель, працівник поліції, органів соціального захисту і т.д. подробиці історій, які ви дізнаєтеся в рамках роботи, не повинні виноситися на обговорення за межі вашого робочого місця.

За деякі подробиці ви може ще й понести покарання, якщо це буде, наприклад, порушення лікарської таємниці, таємниці усиновлення і т.д. поясніть допитливим родичам, що не маєте права базікати про свої справи з людьми, які не мають відношення до цієї організації.

4. Намагайтеся не розповідати навіть близьким про те, як у вас все добре в родині

Щастя – любить тишу, про нього не варто кричати, або того гірше – хвалитися ним. Якщо у вас люблячий чоловік, слухняні діти і повний достаток – просто порадійте за себе, не привертаючи особливої ​​уваги широкої публіки.

5. Уникайте і подробиць ваших сварок з близькими, колегами та іншими з вашого оточення

Не варто залучати до конфлікт людей, які не мають відношення до нього. Нехай те, що відбувалося між вами і кривдником в момент сварки – залишиться секретом, відомим тільки вам: зайві розмови можуть тільки нашкодити взаєминам.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: