Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Лебідь чи білка? Психологічний тест «Внутрішній стан»

Лебідь чи білка? Психологічний тест «Внутрішній стан»
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Що першим ви побачили – білку чи лебедя? Дізнайтеся про ваш внутрішній стан.

Перевірте свій внутрішній стан. Що ви побачили першим? У психології є певний вид тестування з подвійними зображеннями. Побачили ви першим лебедя чи білку, розповість про те, що ви зараз відчуваєте.

Лебідь

Ви стоїте перед якимось важливим вибором. На даний момент ви збиті з пантелику і не знаєте, в якому напрямку рухатися далі. Не варто лякатися або засмучуватися, рано чи пізно кожній людині доводиться стикатися з вибором і сумніватися в правильності обраного шляху. Постарайтеся врахувати всі позитивні і негативні наслідки зробленого вибору. Ви можете написати їх на аркуші паперу. Головне, робити це не поспішаючи, і не зациклюватися на суті питання. Іноді невелике відсторонення від суті проблеми і перемикання уваги на щось інше – саме по собі дає нам вірне рішення.

Білка

Те, що відбувається навколо, збило вас зі шляху. Ви засмучені, і здається, що виходу немає. Але як не дивно, кращим варіантом буде відпустити ситуацію і довіритися долі. Відпочити пару днів, відправитися в захоплюючу подорож. Або спробуйте поспати вдома і подивитися телевізор.

Отримавши довгоочікуваний відпочинок, ви заспокоїтеся і зрозумієте, що не варто так сильно перебільшувати проблему, яка не настільки глобальна. Влаштуйте день релаксу і робіть те, що приносить вам задоволення. Поспіть довше, прийміть ванну з аромамаслами і свічками, почитайте улюблену книгу, подивіться серіал, послухайте музику – дайте вашим мізкам відпочити. Тільки після цього ви зможете зібратися з думками, і рішення, як вчинити і що робити далі, прийде само собою. Ось побачите, як самі розумієте, що все не так вже й погано, і що ви просто перебільшували, роблячи з мухи слона. Пам’ятайте, безвихідних ситуацій не існує.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: