Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Як старіють знаки Зодіаку :)

Як старіють знаки Зодіаку :)
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

0_183f58_60bef7ae_orig

Завдяки особливостям характеру, сильним рисам і слабким сторонам, у кожного знаку зодіаку старість проявляється по-своєму. А у когось вона не проявляється взагалі 🙂

6

Овни вважають за краще не помічати свій вік. Вони живуть одним моментом і не думають, що їх чекає завтра. Сила духу підтримує в них великий запас енергії молодості до глибокої старості. Може, в років 60 Овен і не буде носити «косуху», але ось захоплюватися мотоциклами точно не перестане. Причому буде робити це з тим же завзяттям, що і раніше.

11

Тельці обожнюють як слід поїсти, часом навіть занадто – з цієї причини з віком вони нерідко набирають чимало зайвої ваги. З роками вперті Тельці стають ще менш гнучкими створіннями – як в психологічному сенсі, так і фізично. Проте, у них хороша витривалість, і навіть незважаючи на хвороби, жити вони будуть, швидше за все, дуже довго.

5

Близнюки ставлять в юності цілі і поступово йдуть вперед, зовсім не збираючись з роками сповільнюватися. Не варто сподіватися, що Близнюк з роботи прийде додому раніше. Навіть в літньому віці ви не побачите їх відпочиваючими, розваленими перед каміном. Їх зростання в кар’єрі триватиме до самої пенсії і, якщо буде можливість, ще довго після її настання.

4

Раки можуть бути двох видів: ті, хто не дорослішають ніколи, і ті, які люблять в старості піклуватися про оточуючих, немов Мати Тереза. Раку, як і Леву, дуже хочеться, щоб всі навколишні поважали його «благородну сивину». З Раків можуть вийти відмінні «класичні» дідусь і бабуся, якими їх хочуть бачити більшість онуків.

12

Леви поблажливі і поважні за своєю природою, з роками це буде проявлятися все сильніше. До старості це вже вельми спокійні, досвідчені, величаві особистості. Їм буде все більше хотітися загальної поваги, авторитету, іноді навіть поклоніння. Також вони люблять служити основним зразком для наслідування – саме з цієї причини вони постараються досягти головних життєвих цілей якомога раніше.

10

Багато Дів з віком починають все негативніше сприймати навколишній світ. Вони обожнюють підтримувати себе у відмінній формі і доброму здоров’ї, постійно знаходяться на шляху вдосконалення своєї мозкової діяльності, тому зустрічають старість, як правило, підтягнутими джентльменами і леді, нехай і дещо суворими, але дуже розумними.

9

Терезів завжди турбує зовнішність, тому вони спробують піти на будь-які заходи, щоб запобігти появі зайвих кілограмів і зморшок на обличчі. Як правило, їм це вдається. І навіть у вісімдесят років Терези будуть переконувати оточуючих, що їм ще й сорока немає.

8

Скорпіони стають до старості величними і представницькими. Вони люблять думати про себе, немов про філософів, які накопичили з роками багато мудрості, та й воно і справді так є. Але, на жаль, страці-Скорпіони дуже часто стають надто зацикленими на особистих переконаннях і цілях, аж до нав’язливості і впертість.

7

Як і Овни, Стрільці усіма силами не бажають думати про старість. Часом навіть настільки, що у них це перетворюєтьс в нав’язливу думку, і вони починають дошкуляти оточуючим питаннями про власний орієнтовний вік, сподіваючись отримати пару-трійку компліментів. Втім, дані компліменти зазвичай завжди виправдані, адже Стрільці, не дивлячись на своє небажання доглядати за собою, примудряються зберегти сексапільність і привабливість до глибокої старості.

3

Козеріг – знак, який багато в чому асоціюється з часом, адже ним управляє Сатурн – планета, яка відповідає за час і його перебіг. Але що цікаво – для Козерогів час як би тече у зворотний бік. Козероги вже народжуються «маленькими дідусями», серйозними не по роках, мудрими і відповідальними, але в їхньому характері у міру дорослішання додається все більше дурощів і дитячості. В старості Козероги поводяться як абсолютні діти.

2

У Водоліїв досить сильний вплив Сатурна, тому в дитинстві вони, як і Козероги, дуже серйозні. З роками до Водоліїв приходить все більша ексцентричність, вони перестають піклуватися про те, що думають про них оточуючі, і в 80 років можуть вести себе рівно так, як їм заманеться.

1

Риби панічно бояться старості. Постійно думають про те, скільки всього ще не прожито, не зроблено, не виконано! Саме з цієї причини Риби часто знаходять час на те, щоб підвести підсумки етапів свого життя, підрахувати накопичення, порівняти баланси. Чим менше Риби хвилюються на цей рахунок, тим довше і щасливіше живуть, адже ніщо так не вкорочує і пригнічує життя, як постійне занепокоєння.

З матеріалів fit4brain.com
Ілюстрації: Ольга Громова

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: