Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Google збудує нову штаб-квартиру, потрапити до якої зможе кожен охочий

Google збудує нову штаб-квартиру, потрапити до якої зможе кожен охочий
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

У місті Маунтін-Вью, штат Каліфорнія, розпочинають будувати штаб-квартиру Google. Очікується, що споруда стане справжнім архітектурним та технологічним дивом, а потрапити до неї зможе кожен бажаючий.

google-charleston-east-7-e1489490212303

Проект штаб-квартири з’явився ще у 2015, але дозвіл на будівництво компанія отримала лише зараз. Головна ідея цього проекту – створити високотехнологічний та надсучасний центр, який буде відкритий для усіх. Потрапити до штаб-квартири зможе кожен, вхід буде вільним, а простір слугуватиме тут майданчиком для лекцій, семінарів та виставок сучасних технологій.

4

За задумом, майже вся будівля буде покрита склом, щоб зробити приміщення максимально світлим. Розміри його будуть величезні: висота споруди сягатиме 33 метри, а загальна робоча площа – більше 55 квадратних метрів.

Не обійдеться і без екологічних новацій: вмонтують сонячні панелі, а у підвалах розмістять спеціальні цистерни для збору дощової води для подальшого її використання.

google-charleston-east-6

Окрім цього, буде виділена територія для громадського простору навколо штаб-квартири. Тут буде створений парк, де гості зможуть перепочити у кафе та ресторанах.

metalocus_google-charleston-east_05

Будівництво розпочнуть влітку 2017, а завершити планують у 2019-му.

Mx4K9bZHT8ieyiUV7xDO_Q

Джерело: terytoriya.com.ua

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: