Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

12 унікальних сайтів, про які ви не знали

12 унікальних сайтів, про які ви не знали
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Щодня переглядаючи в мережі десятки нудних веб-сторінок, ми можемо навіть не здогадуватися, що всього в кількох кліках від усієї цієї нудоти знаходяться дійсно цікаві та незвичайні сайти. Посилання на ці ресурси швидко переходять у “Вибране”, а повідомлення з контентом майже відразу розходяться по друзях з приписками типу “Заціни, яка класна штука”.

Ось кілька таких сайтів, на яких можна залипнути надовго.

Подорож у минуле

На цьому сайті представлена ​​детальна інформація про те, як змінювалася карта світу з 3000 року до нашої ери. Ви можете одним кліком отримати інформацію про стародавні держави, імперії та країни чи історичні епохи.

Роздрукувати те, що подобається

Зручний онлайн-сервіс, за допомогою якого ви можете роздруковувати сторінки з веб-сайтів, прибираючи зайву інформацію: меню сайту, банери та інше.

Старі версії програм

Ви абсолютно впевнені в тому, що стара версія програми була кращою і зручнішою, а в новій розробники все зіпсували? Завдяки цьому сайту ви можете вибрати потрібну версію програми, якщо на офіційному сайті скачати її неможливо.

Скріншот всієї web-сторінки

Сервіс, який дозволяє зберігати скріншоти цілої веб-сторінки, а не тільки видимої частини екрана. Вам достатньо вказати повне посилання на сторінку і зберегти результат у форматі JPG (або в іншому, зручному для вас форматі). Варто зазначити, якщо процес перетворення картинки на посилання затягнувся, ви можете отримати результат конвертації на адресу вашої електронної пошти.

Як змінюється планета

Унікальний проект, який дозволяє буквально за хвилину побачити, як розвивалася планета Земля за останні 20 років. Виберіть об’єкт, що вас цікавить, наприклад, ваше рідне місто, і стежте за змінами!

Колосальна база даних драйверів

Тут ви можете знайти драйвер практично для будь-якого девайсу, що вимагає установки драйверів. Більше того, онлайн-сервіс сам визначить, які з пристроїв на вашому ПК потребують встановлення або оновлення драйверів, і запропонує вам завантажити і встановити їх.

Еволюція інтернету

На цьому сайті показана еволюція глобальної мережі в наочному графічному вигляді. Ви можете дізнатися, як проходили етапи розвитку та впровадження технологій, а також переглянути графіки кількості користувачів мережі та обсягів споживаного трафіку.

Інтерактивна таблиця Менделєєва

Дає повне уявлення про всі вивчені елементи, які коли-небудь були відкриті. Дуже корисна річ для всіх, хто хоче освіжити свої знання хімії.

Коли лягти спати

Відмінний і простий ресурс, який підкаже вам, коли вам потрібно лягти спати в залежності від того, коли ви хочете прокинутися. Ґрунтується ця система на так званих циклах сну.

Записки, що самознищуються

Цей ресурс дозволяє створювати нотатки, які самознищуються після прочитання адресатом. Ви можете використовувати їх для важливого листування або передачі повідомлень, які повинна отримати тільки одна людина і ніхто інший.

Видалити акаунт з усіх веб-сайтів

Каталог прямих посилань для видалення акаунта з веб-сайтів. Як тільки ви видалите всі профілі, можете зі спокійною душею їхати в ліс!

Безкоштовно надіслати факс

За допомогою цього сайту можна безкоштовно надіслати факс для роботи чи просто заради розваги своїм друзям.

Джерело: uamodna.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: