Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Як ім’я по батькові впливає на характер жінки

Як ім’я по батькові впливає на характер жінки
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Помічено, що в батькові закладена інформація, спеціальний код, що передається з одного покоління в інше.

Воно сприймається як інше ім’я, яке кваліфікує приналежність людини до якого-небудь роду. Що говорить про жінку її по батькові? Воно конкретизує вже сформований образ, також вносить нові грані, нюанси.

Анатоліївни

Це дуже вперті, владні, суворі і дуже акуратні жінки. Вони не терплять заперечень. Дотримуються пуританської моралі. Вимогливі до себе, обов’язкові і вірні слову, чужу безвідповідальність не схвалюють. Анатоліївни завжди зуміють вислухати і поспівчувати, тому саме у них намагаються знайти порозуміння знайомі жінки. Вони вміють приховувати власні слабкості і намагаються здаватися краще, ніж вони є. Зазвичай, обдаровані музично і люблять ходити на концерти. Суворі і трохи занудливі дружини і матері.

Андріївни

Це емоційні, дипломатичні і доброзичливі натури. Сильно віддані, чуйні і надійні подруги, на їх допомогу ви завжди можете розраховувати. Зразкові господині, в будинку у них завжди затишок і ідеальний порядок. Гостинні, прекрасні кулінаркі, вправні умільці. В роботі грунтовні і пунктуальні. У них недостатньо розвинене честолюбство, що не сприяє кар’єрному росту. У любові вірні, в шлюбі терплячі, але зрад не прощають.

Антонівни

Не дивлячись на те, що ці жінки добрі і чуйні, їм в житті нерідко не щастить. Вони здатні до щирого співчуття і готові пожертвувати своїми інтересами заради комфорту близьких. Незважаючи на те, особисте життя у них, як правило, не складається. Вони наполегливі і працелюбні, позбавлені честолюбства. Одягаються скромно і намагаються зайвий раз не привертати до себе уваги. Це економні, ощадливі жінки, віддані чоловікові і дітям.

Аркадіївни

Жінки з цим по батькові відрізняються потужним інтелектом, діловими здібностями. Характер у них непростий. Вони зарозумілі, амбітні, можуть нав’язувати свою точку зору, до думки інших людей ставляться зневажливо. Сильно орієнтовані на матеріальні блага і успіх в соціумі. Вибирають оточувати себе виключно корисними людьми. Спілкуватися з ними нелегко, вони не завжди говорять і думають одне і те ж. Кар’єра для них, зазвичай, важливіша сімейного благополуччя. Вибирають бути коханими, ніж любити самим.

Арсеніївни

Це жінки з багатою творчою уявою, спілкування з ними створює враження, ніби вони витають десь в хмарах. Чарівні і миловидні, користуються успіхом у чоловіків. Їх ніхто не цікавить в житті, крім них самих, вони безперервно занурені в свій внутрішній світ. Це не сильно сприяє просуванню по службі, але їм, звичайно, сильно щастить. Трудитися люблять на самоті, до домашнього господарства байдужі. Відносини з чоловіком можуть бути вельми гармонійними, якщо чоловік готовий взяти на себе і матеріальне забезпечення сім’ї, і домашній побут.

Богданівни

У цих жінок в характері багато чоловічих якостей. Вони розумні, практичні, розважливі, з людьми сходяться складно. Незалежні і уперті. Через такий характер нерідко конфліктують на роботі і в сім’ї. Себе цінують надзвичайно високо, ретельно стежать за своєю зовнішністю, досить вибагливі в спілкуванні. Близьких друзів у них мало. Чоловіком намагаються керувати. Незважаючи на це, завдяки вродженій порядності та відповідальності, можуть процвітати в житті.

Борисівни

Це складні і неординарні жінки з суперечливим характером. Сильно інтуїтивні, можуть передбачити наслідки ситуації до дрібниць. Поки все йде відповідно до їх уявлень, спілкування з ними без проблем і приємно, але в іншому випадку можуть висловити роздратування і неприйняття. Вони свавільні і норовливі, під гарячу руку їм краще не потрапляти. Сильно послідовні в досягненні бажаного, наполегливі, працьовиті. Люблять бути в центрі подій, ходити в гості, обожнюють подорожі. Вони знають власні недоліки і вміють перетворити їх на переваги. Зазвичай, люблячі і кохані дружини.

Валентинівни

За вдачею жінки з таким по батькові примхливі і розпещені, нерідко до солідного віку не виходять з ролі маленької дівчинки. При цьому вони добрі, здатні на щире співчуття і завжди стануть у пригоді тим, хто цього потребує. З близькими людьми, як правило, не стримують емоцій і конфліктують. На роботі і з малознайомими намагаються тримати дистанцію. Працюють нерідко по натхненню; якщо натхнення залишає їх, можуть кинути розпочату справу. Нерідко змінюють місце роботи. Заміж виходять з великої любові, буває, що неодноразово.

Валеріївни

Жінки з цим по батькові відрізняються впертістю і наполегливістю. Поставленої мети обов’язково досягають. У манері поведінки і в манері одягатися кілька ексцентричні, люблять бути в центрі уваги. При цьому абсолютно неегоїстичні, добрі і простодушні. Терпимі до чужих недоліків і об’єктивно ставляться до своїх. Можуть стати непоганими керівниками. Вельми відповідальні і тверді у своїх рішеннях, вірні своєму слову. Перший шлюб у них може виявитися невдалим. У сімейному житті ще грунтовні і діловиті – всю сім’ю тримають в своїх ніжних, але міцних руках. Сильно люблячі матері, правда, дітей можуть балувати.

Василівни

Доля не балує цих жінок, втім у них поступливий і спокійний характер. Вони надзвичайно працьовиті і витривалі. Заради дітей можуть зберігати невдалий шлюб і не показувати виду, що в їх особистому житті є проблеми. Намагаються не привертати до себе уваги. Прекрасно знають психологію людини і можуть застосовувати недоліки інших людей в своїх інтересах. Їм властиві самолюбство і хитрість. При цьому серед жінок з таким батькові трапляються ще сильно добрі, відкриті, щедрі і жертовні натури. Незвичайно терплячі і люблячі матері і бабусі. Найчастіше їм притаманне надмірно балувати синів.

Вікторівни

Відрізняються наполегливістю, можуть знайти вихід з найважчої ситуації. Дещо неврівноважені і імпульсивні жінки, захопливі натури. Товариські, привітні і гостинні господині, охоче приймають гостей, люблять оточувати себе шанувальниками. Вельми доброзичливі і безкорисливі, ніколи не відмовлять у допомозі. Самовпевнені і свою точку зору не поміняють, втім можуть і не відстоювати її вголос. Трошки заздрісні, втім і наполегливо приховують це. Схильні вчити інших, як правильно жити. З людьми сходяться без проблем. Не завжди шукають компроміс в конфліктних ситуаціях, часто розривають стосунки і потім довго переживають.

Володимирівни

Це сильно талановиті і обдаровані жінки. За характером добрі, м’які і поступливі. Не позбавлені марнославства. Неймовірно працездатні й наполегливі, розпочату справу обов’язково доведуть до кінця. В роботі вибирають розраховувати тільки на себе і не залежати ні від кого. Акуратні і педантичні. Вибагливі в спілкуванні, коло друзів у них вузьке і не змінюється роками. Мають прекрасне почуттям гумору. До недоліків інших ставляться з розумінням. На життя дивляться сильно тверезо, не витають у хмарах і, незважаючи на те, оптимістки. Непогані господині, уважні дружини і дбайливі матері. Сила-силенна уваги приділяють різнобічному розвитку своїх дітей.

Владиславівни

Цим особам властиві емоційність та імпульсивність. Їм можна доручити будь-яку справу, вони неодмінно доведуть його до кінця, дуже працелюбні і відповідальні. У них слова ніколи не розходяться з ділом, і вони того ж вимагають від інших. Вельми педантичні і не здатні нікому довіряти. Геть позбавлені почуття гумору, тому з цими дамами краще утриматися від жартів. Найчастіше вони вельми схильні до хвилинного настроям і складно передбачити, чим може закінчитися контакт з ними. З усього намагаються витягти користь, сильно прагматичні. Довго не виходять заміж. Але дружини вірні і дбайливі, економні господині.

В’ячеславівни

Жінки з цим по батькові відрізняються впертістю, складним характером. Спілкування з ними може бути непростим. Під гарячу руку їм краще не потрапляти. Запальні, але досить швидко остигають. Їх відрізняє самостійність і незалежність, вони власники своєї долі, віддають перевагу розраховувати виключно на свої сили. З кожного питання мають свою думку. Хороші господині, люблять створювати затишок, смачно готують, втім вибирають ходити в гості, ніж приймати їх у себе.

Геннадіївни

Для жінок з цим по батькові характерна деяка життєва хитрість і егоїзм. У своєму бажанні просунутися службовими сходами можуть бути не дуже розбірливі в засобах. Зазвичай, дуже неординарні особистості, талановиті і наполегливі, можуть бути вельми послідовними і терплячими в досягненні бажаного. Залежні від громадської думки, ретельно стежать за модою і своєю зовнішністю. При виборі професії, чоловіка і покупці квартири керуються міркуваннями престижу. До домашньогогосподарства байдужі.

Георгіївни

Це сильно спокійні жінки, досить флегматичні, з приємними манерами і тихим голосом. Не блищать красою, і, не дивлячись на те, в них є «родзинка», яка незмінно привертає чоловіків, і брак в шанувальниках вони не відчувають. Чарівні і товариські, у всьому люблять вишуканість. Заміж виходять пізно, багато хто так і не наважується на це. Господарством займаються під настрій, трохи ліниві і ведуть досить безладний спосіб життя. Люблять тварин, подорожі, гучні застілля і компанії.

Григорівни

Надійні, стабільні і грунтовні, прості в спілкуванні, уміють прекрасно пристосовуватися до життєвих обставин. Їх не лякають ніякі зміни. У них надзвичайно розвинена уява, це сильно приємні і цікаві співрозмовниці. Сильно віддані дружини і друзі. Зразкові, гостинні господині. У них в будинку завжди затишно і весело. Не позбавлені честолюбства, але заради високого становища в суспільстві не стануть докладати чималих зусиль. Прекрасні матері, з дітьми будь-якого віку знаходять спільну мову. Прихильниці правильного харчування і здорового способу життя.

Данилівни

Це дуже зарозумілі і ексцентричні жінки. Зазвичай, вони досить привабливі зовні, але незвичайні гордячки. Рішучі, мають організаторські здібності, нерідко займають керівні пости. Не завжди готові прийняти нову ідею. Не схильні до компромісів. У сімейному житті при такому характері буде багато конфліктів, вони намагаються керувати чоловіком і одночасно планують бачити поблизу сильну і мужню людину. Самолюбні і дуже образливі, втім намагаються це ретельно приховувати. Ніколи не зроблять перший крок, щоб залагодити конфлікт.

Дмитрівни

Їм властиві впертість і твердість. Жити з ними неподалік нелегко. Завбачливі й інтуїтивні. Вимогливі до себе і до інших. Можуть розлютитися, але відхідливі і швидко залагоджують конфлікти; їм властиві зайва емоційність і сприйнятливість. Схильні до лідерства. Можуть займати керівні посади. Надають перевагу чоловічому товариству, а не жіночому. До домашніх клопотів не схильні, але знаходять спосіб організувати свій побут привільно і стильно.

Едуардівни

Для цих жінок найхарактернішою рисою є рішучість і наполегливість. Знають собі ціну, трохи зарозумілі. Досить легко заводять знайомства і ще без проблем їх розривають. Свою точку зору змінюють вкрай рідко. Схильні до лідерства. Люблять чоловіче товариство, їм подобається бути предметом поклоніння. Вельми елегантно одягаються, вважають за краще помітні кольори і яскраву косметику. В роботі пунктуальні і обов’язкові, особливо якщо безпосередньо зацікавлені в кінцевому підсумку. У шлюб вступають пізно і, звичайно, за розрахунком. До чоловіка ставляться дуже критично і не пропускають нагоди продемонструвати власну перевагу.

Євгенівни

Це жінки надзвичайної душевної теплоти, добрі, чуйні й чарівні. Виключно працьовиті, прекрасні виконавці, надійні партнери. Їм не властиві честолюбство і кар’єрні устремління. Вони розумні, товариські, балакучі і трошки відчайдушні, нерідко говорять те, що думають, не дуже піклуючись про наслідки. Завжди поспішають на допомогу другові, на них можна покластися. Прекрасні господарки, вміло ведуть будинок і ненав’язливо керують чоловіком і дітьми.

Єгорівни

Дипломатичні і комунікабельні жінки, вміють слухати, але і самі прекрасні оповідачки. Сильно цілеспрямовані в досягненні бажаного. Не завжди здатні прийняти швидке рішення. Не люблять відповідальності. У житті нерідко стикаються з безліччю труднощів, їм доводиться з трудом прокладати собі дорогу. Досить скупуваті, але для сім’ї нічого не шкодують. Смачно готують. Сімейні конфлікти залагоджують завдяки своєму терпінню і доброзичливості. Близькі схильні користуватися їх добротою.

Іванівни

Цим жінкам властива врівноваженість і деяка замкнутість. Вельми практичні, швидкі і точні в дії. У спілкуванні прості, щирі і дуже добрі. Вірні і надійні подруги і дружини. Добре розбираються в людях, завжди вміють знайти правильний тон у спілкуванні. Досить недовірливі. Рішучі, працелюбні, вимогливі як до себе, так і до оточуючих. Гостинні господині, смачно готують. У своєму будинку намагаються підтримувати ідеальний порядок. Звикли в усьому покладатися на свої сили – це самостійні жінки. Ніколи не скаржаться на своє життя, втім їм нерідко не щастить. Прив’язані до дітей.

Ігорівни

Відрізняються наполегливістю, незалежністю суджень і досить складним характером. У всіх своїх діях керуються виключно власними міркуваннями, ніяким найавторитетнішим порадам не слідують. Сильно завбачливі, по-життєвому мудрі. Схильні маніпулювати іншими людьми і навіть інтригувати. Можуть бути причиною конфлікту в колективі. Недовірливі, втім з незнайомими людьми сходяться швидко і досить легко. Люблять перебувати в центрі уваги. Здатні постояти за себе, якщо виникне необхідність. Ці жінки неймовірно чарівні.

Іллівни

Імпульсивні і захопливі натури. Можуть бути дратівливими і надмірно емоційними. Жити з ними спільно досить важко, втім вони дбайливі і добрі. Люблять сунути свій ніс в чужі справи і давати поради, коли їх не питають. Щоб уникнути конфліктів, їм не досить гнучкості і такту. І тим не менше, здатні до співпереживання і співчуття, а завдяки своїй прозорливості здатні дати непогану пораду. Добрими господинями бувають під настрій, але готують дуже смачно. З дітьми і внуками намагаються зберігати дружні, а не опікуючі відносини.

Йосипівни

Жінки з цим по батькові дивно дипломатичні і доброзичливі. Вони ніколи не нав’язують співрозмовнику свою точку зору і взагалі сильно терпимі до інших людей. Сильно приємні співрозмовниці, здатні вислухати і щиро поспівчувати. У професійній діяльності педантичні й акуратні, ніколи не забувають про дрібниці і всі доручені справи намагаються виконати якісно і в строк. У сімейних відносинах дбайливі дружини, матері і бабусі. Щастя досягають не відразу, тому сильно ним дорожать.

Кирилівни

Ці жінки є людьми слова, відповідальні і обов’язкові. Їм властива деяка замкнутість, але в колі близьких друзів стають більше розкутими і товариськими. Зазвичай, у своїй роботі цінуються сильно високо, будучи професіоналами високого класу. У рішеннях конфліктних ситуацій нестандартні, мають гнучкий розум і здатність до компромісів. Дипломатичні та завбачливі. У родині верховодять, непогані господарки, уважні дружини і дбайливі матері.

Костянтинівни

Відрізняються наполегливістю і впертістю. Вельми цілеспрямовані. У своєму прагненні домогтися бажаного можуть бути нерозбірливими в засобах і йти напролом. Надійні подруги, вміють берегти чужі таємниці, добрі, чуйні, на них завжди можна розраховувати у важкій ситуації. Люблять доводити свою правоту, думка співрозмовника їх не цікавить. Заміж виходять пізно, з них виходять вірні дружини і непогані господарки. Не обговорюють своє особисте життя і не скаржаться.

Леонідівни

Це сильно своєрідні жінки, у них досить складний характер, прямолінійний і не самокритичний. Їм властиві зарозумілість і завищена самооцінка. Претензійні і не контактні, в одязі нерідко екстравагантні. Мають досить привабливу зовнішність, але спілкуватися з ними складно. Заміж виходять пізно і не завжди вдало. Незважаючи на це, це хороші господині, охайні і акуратні. У шлюбі зберігають вірність і сильно люблять дітей. Якщо розлучаються з чоловіком, повторно заміж не виходять.

Максимівни

Відрізняються спокоєм, працьовитістю і добродушністю. Вони спокійні, сповнені надзвичайної душевної теплоти. У них безліч друзів і приятелів. Ніколи не відмовлять, якщо до них звернутися за допомогою. Люблять бути в центрі уваги і прагнуть потрапити у вищий світ. Якщо їм це вдається, все одно вони залишаються сильно простими в спілкуванні, оскільки їм абсолютно не властивий снобізм або зарозумілість. Елегантні, красиві, прекрасні гостинні господині, вправні умільці і неперевершені кулінарки.

Матвіївни

Веселі, балакучі, товариські і безперервно прагнуть опинитися в центрі уваги. До поставленої мети йдуть напролом, часто не дуже розбірливі в засобах. Можуть використовувати свій вплив на людей в особистих інтересах. У своєму виборі керуються, в основному, матеріальними інтересами. Це дуже діяльні жінки. Схильні до лідерства, але не люблять відповідальності. Як керівники не надто вдалі. У них мало гнучкості і широкого погляду на стан речей. Прекрасні господарки, здатні створити в своєму будинку неповторну атмосферу комфорту і затишку.

Михайлівни

Жінки рідкісних достоїнств: вони поступливі, спокійні, добродушні і терплячі. Здатні до щирого співчуття і співпереживання, завжди готові прийти на допомогу. Стикаючись з недоброзичливцями, схильні до всепрощення, інтереси близьких для них завжди на першому місці. Економні та охайні господині, в будинку у них все виблискує. Вельми тактовні, стримані і небагатослівні. Залежні від громадської думки. Невиправні оптимістки, чарівні, їх люблять близькі і вони заслужено користуються успіхом у чоловіків.

Миколаївни

Відрізняються наполегливістю і впертістю. Це емоційні і неврівноважені натури. У всіх своїх невдачах схильні шукати винних. З ними сильно складно спілкуватися, вони завжди всім незадоволені, їм неможливо догодити. Завжди вважають себе у всьому правими. Поставивши якусь мету, докладуть усіх зусиль, щоб домогтися результатів. Незвичайно працьовиті і наполегливі. Схильні до лідерства, принципові і категоричні. У їхньому характері багато чоловічих рис. Вимогливі до себе і до інших, через що нерідко конфліктують і на роботі, і з близькими. Заміж виходять, зазвичай, пізно. Чоловіка воліють спокійного і грунтовного. Непогані господині і не дуже строгі матері.

Олегівни

Для жінок з цим по батькові характерна імпульсивність. Схильні до необдуманих вчинків, особливо в юному віці. Вельми комунікабельні, у них безліч друзів. Життєрадісні, можуть бути навіть азартними. Сильно успішні в професійній сфері. Наполегливі в досягненні мети. На все мають свою точку зору, але і до чужої думки прислухаються. Люблять порядок і визначеність. У шлюбі вірні дружини і дбайливі матері. Прекрасно готують.

Олександрівни

У цих жінок характер батька, вони контактні, розумні, ніжні, впевнені в собі, але вперті. Відмінні працівники, здатні впоратися з будь-яким завданням, цілеспрямовані. Вельми віддані друзям, вміють зберігати таємниці. Завжди чинять по-своєму, поради інших не приймають. Самолюбні. Можуть рано вийти заміж, але невдало. Чудові господині, гостинні і хлібосольні. Одягаються трохи екстравагантно. Надають перевагу спокійним і врівноваженим чоловікам, сімейні відносини, зазвичай, складаються досить важко. Вельми товариські, але чоловічому товариству надають перевагу перед жіночим.

Олексіївни

У жінок з цим по батькові гнучкий розум, їм притаманні розсудливість, доброзичливість і оптимізм. Добре ладнають з людьми. Терпимі до недоліків інших, намагаються прощати або не помічати недоброзичливців. У них тверезий погляд на життя, вони досить прагматичні. Це турботливі й ніжні жінки, зразкові господині, які вміють створити в будинку затишок і приємну атмосферу. У цьому домі завжди ідеальний порядок, дуже смачно готують. Мають безліч друзів, яким охоче й безкорисливо допомагають. Вони віддані дружини, правда не завжди шлюб у них буває вдалим, багато розлучаються.

Павлівни

У цих жінок легкий характер, вони надзвичайно добрі і завжди готові допомогти іншим. Талановиті, мають високий рівень інтуїції, прекрасним почуттям гумору, правда, досить уперті і завжди відстоюють свою точку зору. Найчастіше надмірно категоричні в оцінках. Люблять гучні компанії і застільні бесіди. Володіючи прекрасним смаком, вишукано одягаються. Рідко прагнуть створити сім’ю, а якщо все ж наважуються, шлюб, зазвичай, буває недовговічним. Схильні до лідерства і в родині, і на роботі.

Петрівни

Мають живий характер, сильно товариські і дотепні натури. Користуються успіхом у чоловіків протягом усього життя. Їх відрізняє доброта і деяка недбалість. Незважаючи на це, коли мова йде про їхні інтереси, можуть проявляти більшу силу волі і наполегливість. Вельми незалежні і самостійні. Ерудовані і завжди уважно стежать за модними течіями в мистецтві. Люблять ходити на концерти і виставки. Прекрасні господині, вірні дружини, турботливі матері і надійні подруги.

Романівни

Прості в спілкуванні, надійні і грунтовні, вміють чудово пристосовуватися до життєвих обставин. У досягненні мети незвичайно працьовиті і наполегливі. Їх не лякають ніякі зміни, вони невиправні оптимістки. Чоловіки люблять цих живих жінок, тому що з ними, як то кажуть, не засумуєш. Зразкові, гостинні господині. У них в будинку завжди затишно і весело. Люблять галасливі компанії, вибирають чоловіче суспільство. Не завжди тактовні, але доброзичливі. Прекрасні матері, з дітьми будь-якого віку знаходять спільну мову.

Семенівни

Мають прекрасний смак, ретельно стежать за своєю зовнішністю, великі модниці. Дипломатичні, завжди вміють знайти потрібний тон в спілкуванні. Чарівні і в міру кокетливі, користуються успіхом у протилежної статі. Незвичайна працьовитість і практичність дають можливість їм досягти значних успіхів. Домашнє господарство – не їхня стихія, але побут у них завжди налагоджений і друзі люблять приходити до них у гості. З чоловіком не завжди гармонійні відносини, але до розлучення, зазвичай, справа не доходить. Вельми турботливі і люблячі матері, з дітьми їх пов’язують щирі й довірливі відносини.

Сергіївни

Для цих жінок найхарактернішою рисою є незмінний оптимізм, не дивлячись на те, що в особистому житті у них часті невдачі. У шлюб вступають кілька разів. Мають безліч друзів і приятелів, які їх обожнюють. У роботі завжди сповнені ентузіазму, мають організаторські здібності. Зазвичай, талановиті, прекрасно освічені і виховані. Мають сильно багату уяву, у них завжди грандіозні плани. Люблять великі компанії, веселощі і застілля. Досить самолюбні і, як наслідок, образливі. Поважають чужу думку.

Степанівни

Це безхарактерні і нерішучі жінки. Примхливі і дратівливі через дрібниці. З’являється відчуття, що вони безперервно грають якусь не свою роль. Дуже залежні від думки оточуючих, для них перш за все в людях має значення соціальний статус. Безперервно стурбовані виробленим враженням, люблять, щоб їх опікали. У чоловікові перш за все схильні шукати турботливого батька, і якщо знаходять подібного, будуть щасливі. Невдачі і конфлікти переносять важко, нерідко скаржаться всім підряд. Співпереживання і співчуття їм не властиво, вони здатні думати тільки про себе.

Станіславівни

З цими жінками нелегко спілкуватися. Вони запальні, емоційні й уперті. У їхньому характері незліченна безліч чоловічих рис. За що б вони не взялися, обов’язково доведуть до кінця, незвичайно працьовиті і витривалі. Іноді їм не досить тактовності і гнучкості, але, завдяки високому професіоналізму, є дуже цінними співробітниками. Це незалежні жінки, вони розраховують тільки на власні сили. Схильні до лідерства і на роботі і в сімейному житті. До домашнього господарства байдужі, оскільки головне у них в житті – робота.

Тарасівни

Врівноважені і поступливі жінки, мають гнучкий розум, нерішучі і завбачливі. Володіючи незвичайною працьовитістю і завзятістю, можуть досягти значних успіхів в житті. Товариські й гостинні, запасливі і хлібосольні господині. Заради своїх близьких здатні на великі жертви. Прихильниці пуританської моралі. До зрад відносяться різко негативно; якщо зіткнуться з невірністю, довго і болісно переживають.

Пилипівни

Швидкі і рухливі, імпульсивні натури, вони діють за раптовим внутрішнім бажанням. Сильно захоплюються, незалежні жінки, не визнають ніяких авторитетів і покладаються виключно на власні сили. Самодостатні і не потребують участі або підтримки. З людьми сходяться складно, інші їм просто нецікаві. Вони чарівні, ефектні і користуються успіхом у чоловіків. У шлюбі вірні і домовитись. До дітей іноді занадто суворі.

Федорівни

Зовні спокійні та врівноважені жінки, але коли дратуються, під гарячу руку їм краще не потрапляти. У гніві бувають нестримані, але швидко остигають і щиро каються. Вельми відповідальні, вірні своєму слову і вимагають того ж від інших. В глибині душі добрі і сердечні. Готові прийти на допомогу за першим покликом. Чоловіки їх вельми люблять і прощають і спалахи гніву, і деяку недбалість. З дітьми нерідко конфліктують.

Юріївни

Вельми сприйнятливі і чутливі, в той же час сильно завбачливі і практичні. При видимій самостійності, піддаються чужому впливу. Добрі і чуйні, але при цьому дуже наполегливі й уперті. Це ерудовані і цікаві співрозмовниці. У всьому прагнуть до досконалості. Користуються успіхом у протилежної статі, мають безліч подруг. Сильно люблені чоловіком і дітьми. Доброзичливі і поступливі дружини.

Ярославівни

Жіночні, чуйні і чутливі. Мають загострене чуття на людей, їх неможливо обвести кругом пальця. Їм властива принциповість і справедливість. Якщо викриють когось в нечесності, можуть порвати стосунки без пояснення. Найчастіше надто категоричні, але при необхідності можуть змінити точку зору і переглянути свою позицію. До службових обов’язків відносяться відповідально, але без зайвого завзяття. Вдома вибирають підтримувати зразковий порядок, але гостей приймати не люблять.

Джерело

Джерело: mamabag.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: