Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

«Якщо ти коли-небудь побачиш себе в неправильній історії, йди звідти» – Мо Віллемс

«Якщо ти коли-небудь побачиш себе в неправильній історії, йди звідти» – Мо Віллемс
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Ти маєш право піти геть з будь-якої ситуації, в якій ти себе не бачиш. Ти маєш право піти з будь-якої життєвої історії, в якій ти собі не подобаєшся.

Ти маєш право переїхати з міста, яке гасить тебе, а не дозволяє сяяти яскравіше, ти маєш право зібрати валізу і почати все спочатку в іншому місці, ти маєш право змінити своє життя.

Ти маєш право піти з роботи, яку ненавидиш, навіть якщо весь світ говоритиме тобі цього не робити. Ти маєш право шукати те, що мотивуватиме тебе щоранку вставати з ліжка протягом усього твого життя.Ти маєш право піти від того, кого ти любиш, якщо він погано з тобою поводиться.

Ти маєш право зрештою поставити себе на перше місце і піти, якщо ти знову і знову намагаєшся, але нічого не змінюється. Ти маєш право піти від поганих друзів, ти маєш право мати любов і людей, які підтримують тебе та допомагають.

Ти маєш право брати ту енергію, яка тобі потрібна в житті. Ти маєш право прощати себе за великі і маленькі помилки, ти маєш право бути доброзичливим до себе, дивитися в дзеркало і подобатися собі. Ти маєш право звільнити себе від своїх очікувань.

Іноді ми думаємо, що йти – це погано, немов це означає здатися і опустити руки. Але іноді піти – це найкраще, що ти можеш зробити для себе.

Це дозволяє нам змінити вектор свого життя, почати спочатку, відкрити себе і світ. Іноді піти – означає врятувати себе від того, щоб не застрягти в неправильному місці з неправильними людьми.

Піти – означає відкрити двері змін, зростанню, новим можливостям і звільнитися. У тебе завжди є можливість піти, поки ти не знайдеш своє місце і те, що робить тебе щасливим.

Ти навіть маєш право піти від себе минулого і створити себе нового.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: