Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Проста ознака: любить вас людина чи ні

Проста ознака: любить вас людина чи ні
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Якщо кохана людина далеко, це коханню не заважає. Можна любити і за тисячі кілометрів. Зараз можна писати один одному скільки завгодно, розмовляти та бачитися – через екран. Але це все одно зв’язок та любов. Екран не заважає коханню. Іноді місяцями, роками люди змушені жити у розлуці. Всяке буває. Немає можливості поки що бути разом, а кохання є. Повідомлення, дзвінки, милі картинки та слова кохання.

І один спосіб є зрозуміти, кохання це чи ні. Справжнє почуття чи просто така романтична гра з боку людини, яка чудово без вас обходиться і має, швидше за все, цілком реальні стосунки. Інші. Один є спосіб зрозуміти, люблять вас чи ні. Потрібні ви чи ні. Дуже простий. Якщо ви потрапили в біду, якщо захворіли, якщо проблеми спіткали вас, той, хто любить, тут же збереться в дорогу. Подолавши всі перешкоди. Щоб допомогти.

Якщо це неможливо і ви розділені непереборними обставинами, той, хто любить, негайно запропонує гроші. Вишле їх миттєво, знайде і надішле. Навіть якщо доведеться в борги залізти чи продати майно, негайно надішле гроші. Якщо відмовитеся, він запропонує. Обов’язково запропонує гроші. Ось такий простий спосіб. Проста ознака кохання. І не лише кохання на відстані; вона завжди працює, ця ознака.

В яких би обставинах не знаходився той, хто любить, гроші він запропонує. Якщо треба – надішле.

А охи, ахи, промені підтримки, сльози та слова співчуття – це емоції. Це добре. Ми небайдужі до людини! Але це не кохання. Це небайдужість. Безкоштовні емоції та можливість вважати себе добрим та люблячим. Не більше того…

Ганна Кір’янова

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: