Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Найбільш негативний гороскоп в світі. Ось які насправді знаки Зодіаку поганці!

Найбільш негативний гороскоп в світі. Ось які насправді знаки Зодіаку поганці!
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Похітливі Овни (21 березня – 20 квітня)

Чоловіки. Загляньте своєму знайомому Овну в очі уважно – людина вже давно знемагає… Овни-чоловіки обожнюють сеkс і впевнені в своєму сексуальному професіоналізмі. Вони сходять з розуму в ліжку, якщо ви, звичайно, встигнете до нього добігти. Маючи коханця Овна, приготуйтеся злягатися з ним в ліфті, автобусі і в кінотеатрі.

Не лякайтеся, адже багато хто вважає Овнів справжнім раєм для прекрасної статі – вони розіб’ються, намагаючись справити враження на свою жінку. Однак жартувати над Овнами не варто – не подобається їм це, та й гумор у них «особливий».

Власна думка Овна з будь-якого (навіть погано знайомого) предмету буде відстоюватися до останнього. Навіть якщо він і знає, що неправий, все одно з принципу буде сперечатися і сваритися. Овен-невдаха – страшний зануда і буркотун, тримайтеся від них подалі.

Жінки. Виховані жінки-Овни обожнюють займатися сеkсом, зневажати чоловіками і читати романтичну еротику. У ліжку люблять непристойні пози і непристойності вголос. Вранці Овен може легко зробити вигляд, що це зовсім не вона кричала вчора на піку, та й взагалі ви незнайомі.

У гніві або образі вона зробить будь-які дурниці – в тому числі і зрадить з першим зустрічним симпатягою. Вередує як дитина, плаче і тупотить ногами. У цей момент розмовляти з нею марно. Заради гарного сеkсу цнотлива жінка-Овен запросто кине добру людину, але буде терпіти витівки якогось кретина, якщо тільки він повністю задовольняє її.

Упевнені у своїй неписаній красі, Овни рідко зловживають косметикою. Чекайте бурхливих сексуальних потрясінь, ревнощів, зрад і нетерпимості, в загальному, не пошкодуєте.

«Пуп Землі» Телець (21 квітня – 21 травня)

Чоловіки. Чоловік-Телець думає про себе: «На відміну від деяких, я-то можу досягти всього і так, якщо тільки захочу. Чого дарма смикатися-то?»

Почуття гумору не в ціні у цих підозрілих песимістів, тому вони часто стають об’єктами жартів своїх численних дружків. Добре, що Тельці досить повільні, скупі і занудні, щоб сердитися на цих дурнів. Якась погана звичка (типу запекло колупатися у вухах або без втоми ламати пальці) прикрашає їх напружені роздуми.

Типова ідилія Тельця: як трофейний тюлень, він лінується навпроти телевізора, неквапливо жує або сьорбає, задумливо мнучи волосся.

Жінки. Зв’язалися з Жінкою-Тельцем? Поступіться або розстаньтеся, поки не пізно! Її впертості вам все одно не подолати, і сцена з биттям посуду об вашу дурну голову не за горами. Якщо ви облажались, то вимолити її прощення буде нелегко. Їм самим часом страшно, до якої міри вони звіріють.

Однак, між нами, Тельцям жіночого розливу, також як і всім нам, не чужі нав’язливі думки про сеkс, які вони невміло прикривають банальними романтичними байками.

Вони цілеспрямовані, розважливі і вкрай «вперті» в питаннях сім’ї панянки. Іншими словами, якщо вам хотілося б мати велику міцну сім’ю і купу дітей, пошукайте собі Жінку-Тельця і ​​приготуйтеся. Упевнений, вам буде добре разом.

Метушливі Близнюки (22 травня – 20 червня)

Чоловіки. Близнюки вічно тусуються з місця на місце, міняючи друзів, професії, зневажаючи розклад. Вони обожнюють пудрити людям мізки, заварювати кашу і знущатися. Зарозумілість на найвищому рівні, хоча можуть годинами перераховувати свої недоліки.

Не намагайтеся виграти у них словесну баталію – язик чудово підвішений. Не ображайтеся на їх злі жарти, все це суцільний цирк – насправді заздрісні Близнюки думають про вас набагато гірше. Як справжній друг, Близнюк відразу ж подзвонить вам, коли йому потрібна ваша допомога або машина.

Майбутнє з ними ненадійне, зате досить кумедно. Бережіться, якщо Ваш партнер Близнюки: якщо він зараз не з вами, то напевно фліртує з вашою ж подружкою в сусідній кімнаті. Після такого дружка інші чоловіки будуть вам довго здаватися пріснуватими.

Жінки. Хоча Близнюки в молодості і схильні спати з ким попало, багато чоловіків вважають їх холодними. З ними ви могли б здійснити найпотаємніші мрії, якщо були б здатні здійснити чверть їх фантазій. Їх нові ідеї та ексцентричні витівки можуть звести з розуму будь-якого Козерога або Тельця. Хоча вважається, що духовна близькість і гроші для Близнюків важливіші за сеkс, але вона із задоволенням буде загравати із вподобаним нею чоловіком (навіть якщо чоловік або бойфренд спить у сусідній кімнаті).

Як будь-яка ідеальна дружина, вона завжди віддає перевагу веденню домашнього господарства. Рідко кажучи правду в очі, Близнючка вважає за краще грати і говорити напівнатяками.

Втрата коханої або близької людини пробуджує у неї спортивний інтерес її повернути. Є багато Близнюків, легко які суміщають сім’ю, роботу, друзів і пару-трійку коханців.

Недовірливий Рак (21 червня – 22 липня)

Чоловіки. Рак ледачий, але еротичний. Завжди при грошах, при цьому ниє, що у нього нічого немає. Буває красномовний. Жінок вважає нижчими, але віддає перевагу молоденьким. Схильний сильно прив’язуватися до однієї і болісно переживає розрив (іноді навіть цілий тиждень).

Якщо йому суперечать, може прийти в шаленство і навіть ненадовго почервоніти від злості. Ніхто не здатний зіграти таку ображену «чеснота», коли він насправді винен. Він здатний легко заплутатися в двох соснах сам і заодно запутати всіх навколо. Чоловік Рак – загублена молодість і ніякої емоційної віддачі. Загалом, удачі, дами.

Жінки. Немає нічого нуднішого і плаксивішого, ніж ніжна Жінка-Рак. Якщо її жаліти, то соплі розпустить до колін. Її збуджує роль невинної дівчинки, якою заволодіває розпусний чоловік.

Вона в жаху від критики, особливо якщо над нею при цьому жартують. Один лише натяк на недостатню в ній зацікавленість – і Рак в безодні таких депресій, що не снилися ні Рибам, ні Скорпіонам. Однак не думайте, що це слабка жінка – вона не тільки мстива і образлива, але і дуже любить (і ВМІЄ) грати на наших слабостях, шановні! І домагається в цій справі чималих успіхів. І ще, не сваріться без толку – в даному випадку можна домогтися чого-небудь тільки ласкою.

Ревниві Леви (23 липня – 22 серпня)

Чоловіки. Зарозумілий Лев занадто великодушний, щоб пам’ятати образи або обіцянки. Адже він справжня Людина Слова і обов’язково виконає обіцяне (якщо, звичайно, не забуде). Гордий Лев не любить конфліктів, але володіє талантом влипати у всілякі переробки та історії. Найгірше, що може зробити Лев – це гаркнути, а Щастя для нього – по-крупному грати в казино. У ліжку завжди намагається довести, що він найбільш невтомний коханець. А може, так воно і є, думають втішені красні дівиці.

Жінки. Пихата і владна Левиця володіє завидною талантом вигадувати власні нещастя. Коли зачіпають її самолюбство, вона не буде будувати всякі там злісні плани, а просто висловить відразу, що про вас думає і надується.

Левиця часто закохується в чоловіків, яким на неї абсолютно наплювати. Відчувши ж любов з боку партнера, вона може його безжально кинути. Левиця скромно вважає себе центром всесвіту і її девіз простий: «Ти повинен прийти до мене сам».

Не здумайте критикувати Левицю!!! Вам же гірше буде. Хочете потрапити? Купіть їй якусь золотульку подорожче і скажіть їй, що у неї характер (особа) як у ангела, що крім неї вам ніхто не потрібен. Три-чотири дні в тиждень Левиця «вантажиться» в депресії, а в решту часу справедливо вважає себе подарунком долі для тебе, друже мій.

Педантична Діва (23 серпня – 22 вересня)

Чоловіки. Люблячі повчати і скритні Діви, зазвичай, не показують своїх емоцій, навіть якщо вони у них є. Думаючи, що мають почуття гумору, вони люблять розповідати небилиці зі свого життя, яким потім самі ж і вірять.

На п’яну голову Діви можуть поплакати про перше кохання, яке, природно, була найсильнішим, справжнім і вже обов’язково нещасним.

Удача, що зазвичай вони не стають начальниками. Горе бідолахам, що потрапили в їх підпорядкування, бо в голові у Діви касовий апарат, а працювати їм подобається виключно до знемоги.

Жінки, будьте уважні: красномовні Діви знають, Коли і Що потрібно сказати жінці, але це лише прояв галантності до всієї жіночої статі взагалі, так що не спокушайтеся. Далі слів справа зазвичай не йде. А ще Діви люблять прикинутися просто друзями, якщо чогось не вийшло.

Жінки. Серед упертих і самовпевнених Дів багато незаміжніх дам, так як їм важкувато підшукати людину, яка буде відповідати їх найвищим стандартам.

Жінка-Діва – це катастрофа: вона, як правило, невірна, і улюблена її відповідь – заперечення.

Маніакальне прагнення до чистоти прикрашає повсякчасна готовність вас покритикувати для вашого ж блага. Однак Діви здатні ділити дах з ледарями і невдахами, з якими жодна пристойна Близнючка і за стіл б не сіла. Фантазії в сеkci у Дів вистачає не більше ніж на три з половиною пози, хоча вмовити їх можна практично на все, спасибі відсутності комплексів в цьому плані. Зустрітися з Дівою хоча б для того, щоб пізнати себе з боку.

Усміхнені Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Чоловіки. Фраза «все життя театр, всі люди в ньому актори» сказана саме про Терезів, що грають навіть в повній самоті. М’якотілі істоти цього знака легше просікають складні абстракції, ніж побут.

Коли справи йдуть не так, як хочеться, вони стають дріб’язковими і дратівливими. Жінка, яка вирішила влаштувати сцену, може вважати суперечку виграною ще до її початку через відразу чоловіків-Терезів до скандалів. Навіть якщо він правий, то не стане доводити це, а швидше за все ретирується, зберігаючи душевну рівновагу. Дивно, що в жіночому середовищі існує думка, ніби чоловіки-Терези – це суцільний геморой. У плані дружби вони досить прикольні, хоча жінкам видніше.

Жінки. Жінки-Терези впевнені в своїй привабливості. Спочатку це в кайф, але потім стає нудно… Сексуально-статева діяльність з часом діє Терезам на нерви, так як по-справжньому їх хвилюють в житті тільки оплески і власна немислима краса.

Жінку-Терези не цікавлять чоловіки як такі, вони їм потрібні тільки в якості захоплених шанувальників і глядачів. Якщо ж необхідне в наявності, будь-які наші брудні гріхи будуть вислухані і прощені.

Терези уникають неприємних обов’язків, вважаючи це нижче своєї гідності, і вимагають розкоші. Не намагайтеся наказувати Терезам, інакше вони стають непередбачуваними і навіть небезпечними. Все життя вони шукають людину, яка була б для них ідеальним партнером. Сподіваюся, що це саме ви, колего.

Віроломні Скорпіони (23 жовтня – 22 листопада)

Чоловіки. Злопам’ятний і самозакоханий Скорпіончик жорстоко бореться все життя, будучи активним в сеkсі до найглибшої старості.

Зневажаючи соплі слабаків, він не терпить заперечень і відмовок. Ніколи не бідкається в жилетку. Знаючи все наперед, домагається успіху в будь-якій області, розіпхавши скигліїв і невпевнених стусанами.

Вірність – порожній звук, хоча він завжди дбає про свою нещасливу сім’ю. Грошей не рахує, але зате чудово пам’ятає, скільки разів забули порадіти його подарунку.

До приємних рис також можна додати упертість і нездатність рахуватися з чужими думками. В середині життя Скорпіони-чоловіки зазвичай шумно розлучаються зі своїми дружинами.

Вороги, не сподівайтеся на прощення! Тільки смерть або невдачі врятують вас від Злого Дядьки Скорпіона.

Жінки. Підступна і загадкова жінка-Скорпіон розпусна і зневажає скупих кавалерів. У спальні вимоглива, і ледарям-чоловікам важко відповідати її високим стандартам. Вона не буде панькатися з невдахою, який залишив її незадоволеною, і одним разом (двома-трьома) ви від неї навряд чи відбудетеся.

Забавно, що в душі Скорпіонка абсолютно впевнена, що інші жінки в плані сеkсу нуль в порівнянні з нею. Тому вона біситься, коли їй зраджують, якщо тільки їй на це не наплювати. Вона без сорому відіб’є у подруги бойфренда або чоловіка. На будь-яку нову особистість реакція типу: «Ти чий холоп будеш?»

Якщо вам подобаються гострі відчуття, позліть Скорпіоншу. Лють її не піддається ніякому опису – це потрібно бачити.

Романтичні Стрільці (23 листопада – 20 грудня)

Чоловіки. Напористі чоловіки-Стрільці відрізняються казарменим почуттям гумору, страшними спалахами роздратування і дивовижною в наш час середньовічною галантністю.

Жінки хвалять пристрасних коханців Стрільців за їх чутливість і вміння розпалити вогні великого міста в ліжку. Вони активно зневажають жіночі ревнощі і не пропускають жодної спідниці – будь-якого віку, зовнішності і поведінки.

Стрільці люблять поговорити на високі теми і обожнюють одяг чорного кольору. П’ють рідко, в основному випивають та закушують, а на старості років пишуть вигадані від корки до корки мемуари.

Жінки. Жінка-Стрілець – Казанова в спідниці, безтурботно переходить від одного чоловіка до іншого. Вона пихата і вважає себе сексуальним подарунком чоловікові. Не соромлячись, розповість коханцеві про його попередників, а, розчарувавшись в ньому, без вагань скаже про це. Забавно, що чоловіки, як правило, зраджують їм зі страшною силою.

Жінка-Стрілець – мрія романтика або збоченця, тому що вона така, якою її бачить чоловік, якщо вона його, звичайно, хоче.

Амбітні зануди Козероги (21 грудня – 20 січня)

Чоловіки. Чоловік-Козеріг честолюбний, але хтивий, дріб’язковий і неймовірно занудний. Він справедливо вважає всіх жінок розпусними і активно віддає перевагу швидкому сеkсу.

Впевнений, що знає життя в 100 разів краще, він годинами ширяє нам мізки, повчаючи, що і так як треба робити. Він нерозбірливий у засобах, нетерпимий до легковажності, ненавидить, коли йому відмовляють і справжній фанат в роботі.

Козеріг вважає, що головною метою оточуючих є прагнення ускладнити його і без того непросте життя. Якщо він всерйоз на когось образився, цей нікчемний чоловічок буде назавжди викреслений зі списків. НАЗАВЖДИ. Якщо пощастить, то обов’язково одружується за розрахунком. Забавно, що при всіх їх «чеснотах», Козероги відмінні друзі. Серйозно.

Жінки. Закомплексована жінка-Козеріг обережна і зовні завжди тримає себе в руках, тоді як всередині палає пожежа її пристрастей. Їй ніколи не буває нудно наодинці з самою собою. Її не зрозумієш через постійні коливання настрою – або все, або нічого – ось такий простий вибір.

Вона до смерті боїться закохатися, чекаючи з нетерпінням справжнього почуття, але часто помиляється у виборі. «Я повинна бути собою!» – твердить про себе обачлива і манірна мадам Козеріг.

Після численних любовних зв’язків вона, нарешті, виходить заміж, але повністю задоволеною не буде ніколи. Часом ти їх ненавидиш і під вогнем їх доброї критики потихеньку сходиш з розуму. Вважається, що це єдиний жіночий знак, що не піддається переконання взагалі.

Смішний Водолій (21 січня – 18 лютого)

Чоловіки. Чоловіки цього знаку соромливі в статевому ракурсі і зазвичай чекають від жінок першого кроку. Кажуть, що в ліжку вони не знають елементарних речей, так що панночкам доводиться напружуватися і вчити недотеп-Водоліїв. Їх сексуальні фантазії не лізуть ні в які ворота, але енергія згорає в самозадовленні.

Недовірливі депресивні зануди, вони вічно чимось засмучені, люблять шмотки побільше жінок, не дуже-то прагнуть до вершин еротичного мистецтва, багато сопуть і крекчуть в ліжку, вважаючи, що так воно і повинно бути.

Цікаво, що почуття гумору у Водоліїв домінує над усіма іншими, що і виручає їх у такій невдалій, на перший погляд, ситуації.

Жінки. Жінки-Водолії злобні, але відхідливі. Ненавидять, коли незнайомі дивляться на них як на об’єкт сексуального бажання, проте еротика присутня для них скрізь, навіть у тому, як ви подаєте їй пальто.

Якщо ви з нею сьогодні вперше, навряд чи справа закінчиться постіллю, проте кращого ДРУГА для мужика (практично будь-якого) просто НЕ БУВАЄ. Якщо вже зовсім хреново, вона дасть і навіть не запитає, хто ти і звідки.

Водолійки не заперечують проти чоловічої справи і запросто можуть працювати сантехніками, шоферувати, якщо потреба змусить, але, як не дивно, не люблять господарювати, а особливо готувати. Вони все життя в пошуках бездоганного компаньйона і часто виходять заміж пізно, причому національність, колір шкіри і віросповідання її обранця може бути приголомшливим навіть для неї самої. З усього свого строкатого гардероба віддає перевагу джинсам.

Слизькі Риби (19 лютого – 20 березня)

Чоловіки. Озлоблені чоловіки цього знака не люблять тих, хто сунеться до них з порадами. Через відсутність твердих переконань і скритності нікому незрозуміло, як вони насправді ставляться до людей і життя (і чи відносяться взагалі?).

Буденні речі (наприклад, зав’язувати шнурки) здаються Рибці болісними обов’язками. Перед тим, як ворухнути пальцем, вони можуть зануритися в довгі роздуми. Вважається, що зухвалІ Риби-чоловіки хороші кавалери, які вміють показати жінці, яка вона прекрасна.

Жінки. Жінки-Рибки живуть у світі ілюзій і постійної балаканини, мириться з постійним відчуттям, що їх зрадили. Вони ніжні сексуальні партнери, але майже завжди зі «скелетом у шафі». Не брешіть Рибам – у них божевільна інтуїція.

Навколишні – відкрита книга, і у Риб відмінне почуття гумору з приводу їх проблем. Байдужі до алкоголю, але все одно п’ють, хоча й недовірливі, і вічно трясуться за своє здоров’я.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: